Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 30 » "Знахідка Ченця" - остання надія Гітлера
21:18
"Знахідка Ченця" - остання надія Гітлера

У 1933 році в нацистській Німеччині за особистим розпорядженням Адольфа Гітлера був створений науково-дослідний інститут «Аненербе» . Контроль над інститутом фюрер довірив найближчій людині, керівнику гестапо і СС Генріху Гіммлеру і саме за особистим розпорядженням останнього в 1935 році «Аненербе» був переданий в підпорядкування глибоко законспірованої, таємничої організації «Чорний орден». Про те, що всі дослідження інституту були злочинними свідчить той факт, що під час засідання Нюрнберзького Міжнародного трибуналу, який судив нацистських злочинців, до смертної кари через повішення був засуджений полковник СС Вольфрам фон Зіверс за те, що він очолював «Аненербе».

Про розмах досліджень, що проводяться у філіях інституту «Аненербе», які влаштувалися в державах-сателітах Третього рейху, цілком можна судити навіть тому, що Німеччина на ці роботи витратила значно більше фінансових коштів, ніж, наприклад, США на створення першої атомної бомби. Коли суддя запитав у фон Зіверса, над чим же конкретно працювало очолюване ним відомство, той виявився гранично лаконічним і чітким: «Усім!» Надалі на всі питання фон Зіверс не відповідав. Та й чи потрібні були його відповіді та роз'яснення, якщо переважна частина архівів «Аненербе» була передана в розпорядження трибуналу, і численні документи свідчили про те, що співробітники інституту, вчені-нацисти, проводили дослідження «в сфері залежності духу, спадковості і дій індогерманської першораси ». Причому раціоналістичні наукові методи з небаченим розмахом були поставлені на службу всьому ірраціональному. Ситуація настільки дійшла до абсурду, що саме експерти інституту «Аненербе» зібрали для Генріха Гіммлера на його особистій віллі в передмісті Берліна шість найсильніших окультистів Німеччини, що стали головними порадниками як у всіх поточних, так і перспективних справах, а всі наради Головного штабу вермахту починалися з сеансів хатха-йоги і агні.

Одна за одною споряджувалися експедиції в гірський Тибет, звідки деякий професор Шеффер привозив незвичайних бджіл і «арійських» коней. Перші приносили мед, який володів унікальними лікувальними властивостями, другі володіли неймовірною витривалістю. Потім Шеффер переправив в Берлін раритет, який під час Нюрнберзького Трибуналу значився як Метеорит тибетського монаха. Шалене зацікавлення метеоритами змусило фон Зіверса полишити бузувірські досліди, проведені над живими людьми. Всю інформацію про загадкову знахідку директор інституту повідомив своєму патрону Г.Гіммлеру, а той у свою чергу з'явився з доповіддю до фюрера, бо доставлений Метеорит давав шанс на перемогу в досить тривалій тотальній війні.

«Шматок незрозумілої бляклої зернистої субстанції був виявлений тибетським ченцем у п'ятнадцятому столітті. Після чого монах в найпрямішому сенсі слова перетворився на пар. Служителі монастиря до знахідки торкатися боялися, вважали її проклятою, - повідомляв Генріх Гіммлер фюреру. - Будь-яка речовина, яке вступає з ним у контакт, починає миттєво розкладатися. Протистояти йому можуть тільки діамант, платина і золото. Доктор Шеффер здогадався використати для його транспортування платиновий контейнер, і тим самим уникнув смерті ... »

Гіммлер розповів Гітлеру про таємничу знахідку в березні 1944р., і нацисти добре усвідомлювали, що кінець вже близький. Та раптом мало не з неба падає ця речовина. Що це - подарунок долі або знак диявола? Втім, яка різниця, якщо постав шанс виправити більш ніж погані події на всіх фронтах і перемогти ?!

Почувши це повідомлення, Гітлер зреагував миттєво:

- Удача повернулася до нас своїм обличчям. Використовуйте всі можливості, щоб створити необхідні запаси речовини, яка здатна розчинити всі найсильніші армії світу. Недостатньо платини і золота ?! То зробіть ласку і навчіться користуватися потенціалами концтабору Дахау та інших таборів ...

- Буде потрібно занадто багато часу, але, на жаль, нам цей ресурс не доступний, - заперечив Генріх Гіммлер.

- Так вчіться створювати час. І пам'ятайте, Генріх: божевільний далеко не той, хто втратив розум, божевільний швидше той, хто все втратив, крім розуму ... Сьогодні я як ніколи переконаний, що йду шляхом, який вказала мені Доля, аналогічно людині, яка йде у своєму сні! Невже це не привид майбутніх перемог?

Читайте також: "Скарби третього рейху"

Для Генріха Гіммлера слова фюрера були справжнім керівництвом до активної дії. І робота пішла, набираючи страхітливих обертів. Якщо й існує пекло, то в цей час воно було на землі. В'язнів концтаборів змушували незахищеними руками зскрібати зі спеціально підготовлених платинових лотків пекельну речовину, яку нацисти змогли синтезувати, але на щастя, всього лише в обсягах, яких було недостатньо для того, щоб перетворити її в активний елемент зброї. Разом з тим і перші досліди стали одкровенням для іродів - в пил перетворювалася броня, ставав трухою залізобетон. - Субстанція з'їдає все, що їй подають! - Захоплено рапортував своїм патронам фон Зіверс.

Вольфрам фон Зіверс та Генріх Гіммлер

У ході досліджень співробітникам «Аненербе» вдалося вирішити питання зі зберіганням «знахідки ченця» (секретна назва речовини), щоб вона залишалася нешкідливою для самих нацистів. Було встановлено, що субстанція при температурі -350С стає абсолютно нешкідливою. У полярні широти було відправлено підводного човна, обладнаного платиновими контейнерами-холодильниками, щоб з грамів жахливої ​​«знахідки ченця» створювати в вічній мерзлоті сховища зі стратегічними запасами нової «зброї відплати».

Та на велике розчарування нацистів, зброї вони так і не отримали. З розплатою теж ні чого не вийшло - американці застосували «дізнання з пристрастю» до фон Зіверса. «Хто володіє «знахідкою ченця», у того в ногах буде весь світ», - завжди стверджував Генріх Гіммлер. Незважаючи на всі старання американців, які прагнули отримати могутню речовину, полковник СС Вольфрам фон Зіверс продовжував наполегливо мовчати. Коли стало очевидно, що вибити з нього нічого не вдасться, прийняли рішення, що смерть - прекрасна гарантія його мовчання в майбутньому під напором потенційних ворогів США.

Як зауважив французький історик Ж. Берж’є, історія відкриває свої двері не лише в загадковий третій вимір, але й в четвертий. Вольфрам фон Зіверс, очевидно, знав це, і нітрохи не сумнівався в тому, що його  призначенням було відкрити інші, відокремлені від земних виміри. Тобто істинно арійські виміри.

Читайте також: "Що буде,якщо Земля зупиниться?"

 

Земля,космос,наука,таємне та непізнане

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Земля,космос,наука,таємне та непізнане | Переглядів: 1476 | Додав: Admin | Теги: Генрих Гиммлер, Анненербе, Вольфрам фон Зіверс, Вольфрам фон Зиверс, Адольф Гітлер, Адольф Гитлер, Генріх Гіммлер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук