Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 17 » Що буде,якщо Земля зупиниться?
18:43
Що буде,якщо Земля зупиниться?

Як часто нас лякають катастрофами та природніми катаклізмами? Дуже часто. В кінематографії навіть з'явився такий жанр - катастрофа,в якому регулярно знімаються стрічки з тим чи іншим катастрофічним розвитком подій на Землі.

Одною з таких катастроф може стати зупинка Землі. Вчені спробували спрогнозувати сценарій і наслідки такої події,і нещодавно було показано анімаційне відео,де теоретично показано розвиток такої ситуації. 

 

 

Як відомо,Земля обертається зі швидкістю на екваторі 465,1013 м/с (1674,365 км/ч). Якщо вона в один момент зупиниться,все що знаходиться на її поверхні продовжить рух,розігнавшись при цьому до 1500 км/год. Потужний вітер підніме велетенські цунамі. Доба буде тягнутися цілий рік,при тому пів року буде постійний день,з нестерпною спекою та посухами,а потім - пів року буде ніч, з постійною темрявою та мерзлотою. Тим часом континети згрупуються в районі екватора,а океани під дією гравітації перемістяться до полюсів. В решті решт,ті хто виживуть - не зможуть перенести дії сонячної радіації.

Читайте також: "В Угорщині знайдено останки Мозазавра"

 

 

Земля,космос,наука,таємне та непізнане

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Земля,космос,наука,таємне та непізнане | Переглядів: 879 | Додав: Admin | Теги: Земля зупиниться, катастрофи, земля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук