Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Оманливі вислови, які ми говоримо собі у відношенні грошей
18:57
Оманливі вислови, які ми говоримо собі у відношенні грошей

Ми часто брешемо самі собі - для самозаспокоєння, зниження стресу або просто так, через звичку. Однак брехня з приводу грошей може обійтися нам дуже дорого!

Сказати собі неправду набагато легше, ніж задуматися над своїми недоліками і почати над ними працювати! Однак якщо ви регулярно говорите собі, що у вас з грошима все добре, хоча насправді у вас справжнісінький фінансових хаос, в один не дуже приємний день ви ризикуєте залишитися на бобах ... Знайдіть в собі сили подивитися правді в очі! Якщо ви часто говорите собі ці фрази, вам варто переглянути своє відношення до фінансів!

"Я завтра ж покладу на місце ту суму, яку взяв з відкладених грошей"

Якщо ви регулярно запускаете руку в свою "заначку", то напевно дуже рідко кладете туди ту суму, яку звідти взяли. Адже кожного дня навколо нас стільки спокус! Можливо, ви доволі щиро хочете це зробити, але кожен раз щось заважає. Швидше за все, у вас так жодного разу і не вийшло зібрати велику суму.

"У мене ще є багато часу, щоб подумати про пенсію"

Цю ж фразу ви говорили собі і п'ять, і десять років тому. І зараз повторюєте, як мантру. Вам просто не хочеться замислюватися про своє життя на пенсії: можливо, ви дійсно турбуєтеся і починаєте думати про старість. Але факт залишається фактом: чим раніше ви подумаете, на які гроші зможете розраховувати, вийшовши на пенсію, тим краще будете себе почувати в зрілому віці.

"У мене є пільги і соціальні виплати, на життя цілком вистачить!"

Всі допомоги та виплати, якими вас "радує" держава, можуть якийсь час вас прогодувати. Але розраховувати тільки на них - нерозумно. Адже в будь-який момент можуть підскочити ціни, а суми державних допомог, як правило, за ними не встигають.

"Я не буду звертати увагу на листи про заборгованость"

"Листи щастя", в яких до вас звертаються ваш банк, телефонна компанія або комунальні організації, яким ви заборгували, регулярно опиняються в вашому поштовому ящику, а ви їх викидаєте, не читаючи? Це політика страуса, який ховає голову в пісок. Компанії можуть подати на вас до суду, і ви втратите набагато больше того, що їм винні: «Спробуйте домовитися з ними, а не бігайте від них.

"У мене мало грошей"

Це - найбільша брехня, яку дуже часто ви собі говорите. У вас грошей рівно стільки, скільки вам треба. Вам треба більше? В такому випадку, задумайтеся над новим, більш ефективним джерелом доходу!

 "Навіщо мені класти гроші в банк? Раптом він прогорить?"

Так, на жаль, від цього не застрахований ні хто. Але ваше небажання розміщувати свої збереження в банку продиктовано не стільки страхом їх втратити, скільки не бажанням розбиратися в ліквідності, надійності, рейтингах банків та інших банківських тонкощах. Для того що-б зберегти накопичення, не варто складати "всі яйця в одну корзину": нехай частина зберігається в банку, частина - в золоті, частина - в нерухомості. Це самий розумний підхід.

Читайте також: "Не вистачає грошей - знайдіть підробіток"

 

Повернутися до - Робота,своя справа,фінанси

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Робота,своя справа,фінанси | Переглядів: 1608 | Додав: Admin | Теги: говорим о деньгах, фразы о деньгах, финансы, вислови про гроші, фінанси, гроші, деньги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук