Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 18 » Не вистачає грошей – знайдіть підробіток
09:40
Не вистачає грошей – знайдіть підробіток

Світові фінанансові кризи,чи фінансові кризи окремо взятих країн так чи інакше призводять до зубожіння простих людей. Гроші знецінюються, і вже тієї зарплати, що отримуєш, не вистачає навіть на все необхідне. У такій ситуації виникає резонне питання: як знайти підробіток, щоб залатати дірки в сімейному бюджеті? Складність пошуку полягає в різкому скороченні робочих місць практично на всіх підприємствах, приватних організаціях.

Отож - як знайти підробіток в умовах кризи

Не дивлячись на складнощі, при бажанні все-таки можна відшукати для себе додаткове робоче місце з неповним робочим днем ​​і гнучким графіком. До вашої уваги декілька напрямків, за якими можна знайти підробіток:

• Диспетчер таксі. Такий підробіток не вимагає особливої ​​підготовки. Досить пройти стажування протягом декількох днів і можна приступати "до виконання". Підходить організованим, дисциплінованим людям з гарними комунікативними здібностями. Зручно домогосподаркам, тим, хто працює неповний робочий тиждень.

•Технічний персонал. Часто дрібні організації наймають прибиральників, які приходять вранці або ввечері. Виконавши свої обов'язки, вони не зобов'язані перебувати на робочому місці весь день. Гроші за це платять невеликі, але іноді це може бути виходом для отримання потрібного, нехай навіть маленького доходу.

• Будівельно-ремонтні роботи. Дивно, але навіть в умовах високої конкуренції роботи в цій сфері завжди багато. Можна дати оголошення в місцеву газету. Елементарна поклейка шпалер, фарбування стель і стін, інші нескладні роботи стануть непоганим підробітком. Можна також працювати з ламінатом, лінолеумом, пластиком, МДФ. Правда, тут потрібно як мінімум дві людини. Тому подумайте, кого можна запросити для співпраці.

• Бухгалтери можуть обслуговувати кілька підприємств, ведучи необхідну документацію та звітність.

 

 

•Віддалена робота. Не маючи досвіду, тут складно знайти гідний підробіток. Але при бажанні можна швидко розібратися. Копірайтинг зараз став перенасиченою нішею. Однак роботодавці завжди шукають грамотних, розумних виконавців. Тому можна спробувати почати роботу на біржах копірайтингу, а після шукати замовників безпосередньо через форуми.

• Робота нянею на дому. Насправді досить складний спосіб підробітку, але іноді може бути хорошим виходом. Правда, довірити свою дитину зможуть тільки хороші знайомі чи сусіди.

• Чоловіки часто дають оголошення про те, що виконають роботу, що вимагає фізичної сили: рубання дров, копання траншей, ям, перекопування городів. Можна також зайнятися установкою сантехніки, проведенням проводки (за наявності освіти і досвіду).

• Багато знаходять підробіток, допомагаючи студентам з виконанням курсових і дипломних робіт.

• Репетиторство. Добрі знання з математики, історії або іноземної мови можна передати іншим, отримуючи за це винагороду.

• Нічний сторож або охоронець. Зазвичай графік роботи через два дні на третій, загалом досить зручний спосіб підробітку.

Насправді способів підробітку дуже багато, але залежать вони від ваших знань і умінь. Щоб знайти гарний підробіток, потрібно використовувати всі можливі методи пошуку: пошук по оголошеннях, подачу оголошення про свої послуги в місцеві газети, дошки оголошень. Потрібно попросити знайомих повідомляти, якщо дізнаються про вакансії, пройтися по підприємствах, звертаючись у відділи кадрів. Якщо проявити терпіння і наполегливість, активний пошук увінчається успіхом.

Читайте також: "Відкриття перукарні - ідея власної справи"

 

 

Повернутися до - Робота,своя справа,фінанси

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Робота,своя справа,фінанси | Переглядів: 1255 | Додав: Admin | Теги: не вистачає грошей, робота, гроші, Підробіток | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук