Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 2 » Які фото дітей не варто викладати в соцмережі?
14:05
Які фото дітей не варто викладати в соцмережі?

У кожного з нас бувають в житті такі моменти, коли дуже хочеться поділитися своєю радістю з усім світом! Ну, або хоча б з усіма нашими друзями в соцмережах ... Особливо це стосується батьків, яким деколи надто важко відмовитися від спокуси викласти в Instagram або Facebook чергову фотографію якогось досягнення свого ненаглядного чада. І не важливо, що це за досягнення: люблячий батько завжди знайде привід пишатися своєю дитиною.

Ціла гама почуттів, починаючи від розчулення, закінчуючи справжньою істерикою, переважають здоровий глузд і, в передчутті численних "лайків" і схвальних коментарів, гордий батько поспішає викласти новий чарівний знімок своєї дитини у соцмережу, забуваючи про те, що Інтернет - це величезний і страшний простір, з яким потрібно вести себе вкрай обережно. Можливо, варто спочатку подумати про безпеку та конфіденційність вашого чада, перш ніж зробити прикру помилку?

Ось 5 типів фотографій ваших дітей, які все-ж таки не варто розміщувати в Інтернеті:

1. Фото, на якому, крім вашої дитини, є ще й інші діти

У всіх батьків є своє ставлення до розміщення фотографій дітей в соцмережах. І ці позиції можуть суттєво різнитися. Якщо ви дотримуєтеся більш ліберальної точки зору і не бачите нічого поганого в тому, щоб викласти в мережу знімок вашої дитини з її друзями, то слід пам'ятати про повагу до інших батьків. Цілком ймовірно, що хтось із них буде вкрай незадоволений, що його дитина "засвітилася" у стрічці новин.

2. Фото, на якому видно, де вчиться ваша дитина

Навіть якщо школа вважається безпечним місцем для дітей, реальність непередбачувана. Перш ніж викласти в мережу знімок вашої дитини на тлі її школи, переконайтеся, що цей знімок не видає ніяких ознак, за якими можна знайти місцеположення дорогоцінного чада. Виключно в заходах безпеки.

3. Фото з ванної

Причини триматися подалі від демонстрування подібного роду знімків прості. Звичайно, для вас це буде просто фото з посилом - "Малюк такий милий!". Проте в Інтернеті повно недобрих рук, до яких легко може потрапити знімок вашої дитини. Потім буде вже пізно, так що краще спочатку гарненько обміркуйте, чи варто ділитися такими фотографіями в мережі.

4. Фото, на якому зображені ім'я, прізвище, по батькові дитини

Хоча батьки часто підписують рюкзаки і куртки своїх дітей, бейджики для школи, робити це треба теж обережно. Намагайтеся не викладати в соцмережі знімки, на яких видно дані ваших дітей: ім'я, прізвище, по батькові і надто вашу адресу.

5. Фото, яке сама дитина не хоче виставляти напоказ

Не змушуйте свою дитину соромитися самої себе, поважайте її думку. Якщо дитина не хоче, щоб її фото бачив хтось сторонній, значить залиште знімок у вашому домашньому альбомі.

Читайте також: "Сімейні стереотипи,які можна порушувати"

 

Повернутися до - Сім'я,Він & Вона

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Сім'я,Він & Вона | Переглядів: 690 | Додав: Admin | Теги: фотографии, дети, Діти, батьки, фотографії, фото, Родители, соцмережі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук