Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 29 » Сімейні стереотипи,які можна порушувати
18:10
Сімейні стереотипи,які можна порушувати

Всі ми мріємо про щасливий шлюб,і знаємо чого ні в якому разі не можна робити щоб його не зруйнувати. Та виявляється,правила,яких ми притримуємося в сімейних стосунках роками - не такі вже й обов'язкові.

До вашої уваги стереотипи і правила поведінки в сім'ї,які сміливо можна змінювати й порушувати.

Не можна брехати

Один з головних стереотипів,який як виявляється можна порушувати. Але з уточненням - брехати звичайно не треба,а от іноді говорити всієї правди не варто,хоча це й суперечить всім нашим моральним принципам. Збережіть почуття коханої людини і не робіть їй боляче непотрібними деталями.

Сварки ведуть до розлучення

Ти ніколи не сваришся з коханим? Значить, просто уникаєте конфліктів. Барбара Бертлейн стверджує, що саме приховане невдоволення один одним може призвести до розриву відносин. Іноді краще дати вихід своєму гніву, ніж постійно тримати рот на замку.

Діти - привід забути про чоловіка

Як часто доводиться чути, що жінка перестає любити чоловіка після народження дитини. Щасливі діти ростуть у сім'ях, де між батьками панують любов і розуміння. Дозвольте собі час від часу залишити дітей на піклування бабусь або няньок і просто насолоджуватися товариством один одного.

Не миритися в ліжку

Вважається, що всі сварки і образи потрібно забувати ще до заходу сонця. А лягати в ліжко в поганому настрої протипоказано. Американський психолог Елізабет Ломбардо стверджує зворотнє: сердишся ти зараз чи ні, але ти обов'язково переглянеш своє ставлення до проблеми, якщо добре відпочинеш.

 

 

Не можна спати окремо

Чоловік і дружина повинні завжди спати в одному ліжку? Це ще один стереотип. Якщо тобі потрібно гарненько виспатися перед важким трудовим днем, ти можеш дозволити собі спати у сусідній кімнаті. Елізабет Ломбардо стверджує: сон в різних ліжках допомагає зберегти здоров'я, розум і шлюб.

Потрібно бути весь час разом

Стереотип про те, що чоловік і дружина повинні весь вільний час проводити разом, розвінчаний! Можна іноді відпочивати один від одного. Чоловік може дозволити собі розслабитися: риболовля, боулінг, зустріч з друзями не вимагають обов'язкової присутності дружини. То чом би й дружині не поїхати на відпочинок одній?!

У подружжя повинно бути одне хоббі

Спільне хобі – справа зовсім не обов’зкова. Якщо чоловікові подобається лазити по скелях, дружині зовсім не обов'язково через силу лізти на ту ж височину – вона може проводити вільний час за своїм улюбленим заняттям, а чоловік буде займатися тим, до чого лежить його душа.

Нудьга – ворог сім’ї

Вважається, що щасливому подружжю ніколи не буває нудно. Барбара Бертлейн говорить, що краще вести спокійне, розмірене і безпечне сімейне життя, ніж постійно перебувати на американських гірках, піднімаючись вгору і падаючи вниз. Якщо вам нудно, влаштовуйте собі відпустку, наповнену пригодам.

Але нудьга в сімейному житті точно не стане причиною розлучення. А ось різкі струси можуть призвести сім'ю до розпаду.

Секс – не головне

Сексом сімейні пари займаються не тому, що хочуть ощасливити свою другу половину. На думку психологів, саме гармонійні сексуальні стосунки є основою шлюбу. Тому не розглядай секс як нагороду для свого чоловіка. Адже секс робить щасливими обох!

Між подружжям завжди повинна бути пристрасть

Пристрасть не може тривати вічно! На жаль, з часом навіть любов проходить ... Залишаються повага, взаєморозуміння і впевненість у завтрашньому дні. Найчастіше сім'ї розпадаються саме тому, що один з подружжя вирушає на пошуки нової любові. Але довіра і стабільність завжди будуть основою міцних шлюбів.

Читайте також: "Перші признаки того,що чоловік вас обманює"

 

 

Повернутися до - Сім'я,Він & Вона

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Сім'я,Він & Вона | Переглядів: 1942 | Додав: Admin | Теги: Відносини, сім'я, подружжя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук