Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 2 » Як вдома виростити імбир?
14:44
Як вдома виростити імбир?

Імбир – смачний та дуже корисний додаток до різних страв та напоїв. Його без проблем можна купити в магазині, але куди приємніше вживати свій, тому що імбир  виростити у себе вдома завдання не складне.

Що для цього потрібно?

Спочатку вирушаємо в супермаркет за заповітним корінцем. Чим свіжіше та шовковистіше він виглядає, тим краще. Роздивляємося його уважно вдома, знаходимо набряклі бруньки. Якщо їх немає, нехай полежить трохи у вологому теплому місці, і вони з'являться.

Імбир легко розмножується вегетативним методом, тому ми розрізаємо корінець на невеликі шматочки, які містять бруньку. Тепер справа за горщиком. Він повинен бути не високий, але широкий. Грунт - легкий, з гарним дренажем. Висаджуємо наші "шматочки" кореневища імбиру в землю пам'ятаючи про те, що зростає він не вглиб, а вширину. Тому садимо не надто близько і не глибоко. Ставимо горщик в тепле, захищене від прямих сонячних променів місце. Імбир любить вологу, тому його треба регулярно поливати і обприскувати. Через 1-2 місяці з'являться перші паростки, через 6-8 місяців можна збирати урожай.

Якщо здається, що урожай збирати рано, то глибокої осені можна припинити його поливати, і поставити горщик в темне і прохолодне місце. Стебло і листя висохнуть, а навесні підуть нові.

У домашніх умовах сподіватися, що імбир виросте вишуканим красенем не доводиться. Він буде дуже схожий на очерет. Зацвісти він зможе в кращому випадку через 2-3 роки. Листя можна зрізати і відправляти в салат, але корінцю це не сподобається, тому що це уповільнює його ріст. Імбир - насправді рослина невибаглива. Тому спробувати варто!

Читайте також: "Кава з дрібкою солі допоможе знизити вагу"

 

Повернутися до - Здоров'я,харчування,медицина

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Здоров'я,здорове харчування,медицина,як схуднути | Переглядів: 694 | Додав: Admin | Теги: вырастить имбирь дома, Имбирь, Імбир, виростити імбир вдома | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук