Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 18 » Кава з дрібкою солі допоможе знизити вагу
14:28
Кава з дрібкою солі допоможе знизити вагу

Як відомо, кава має специфічний гіркуватий присмак, який багатьом не подобається. Для того щоб від нього позбавитися більшість людей додають в напій цукор, вершки або молоко, але все це в якійсь мірі зайві калорії. Викладач хімії Енді Браннінг запропонував як альтернативу додавати в каву сіль. Таким чином, напій позбудеться свого гіркого присмаку і не буде позначатися на фігурі людей, які його вживають. Норма солі в даному випадку може бути різною, все залежить від кількості води і сорту кави. Головне знайти оптимальний баланс і тоді чашка солоної кави буде смачною і малокалорійною.

 

 

Американські вчені повністю підтримують теорію викладача хімії і навіть заявляють, що солона кава має більш яскравий, насичений смак. На чашку ароматного напою буде потрібно всього пів чайної ложечки солі,хоча для кожного це буде по різному. Користуючись таким секретом, людям більше не доведеться рахувати кількість калорій з кожної випитої чашкою кави. За рахунок звичайної хімічної реакції напій стане повністю нешкідливим для фігури.

Читайте також: "Звички,які люди помилково вважають корисними"

 

 

Повернутися до - Здоров'я,харчування,медицина

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Здоров'я,здорове харчування,медицина,як схуднути | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Теги: скинути вагу, сіль, кава | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук