Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 4 » Чому в Росії забороняють мультики
09:18
Чому в Росії забороняють мультики

За розміщення в соцмережі мультфільма про Дональда Дака, російський суд визнав жителя Томської області екстремістом.

Така дивина сталася в Російському місті Северськ,прокуратурою якого проведено перевірку повідомлення,що житель цього міста розмістив в соцмережі мультфільм під назвою - Donald Duck - "Der Fuehrer's Face" ("Обличчя Фюрера"). В результаті перевірки такі дії були визнані "екстремістською діяльністю",справу було передано до суду,який в свою чергу визнав затриманого винним і призначив штраф у розмірі 3 тис. рублів.

Що ж такого "екстремістського" вчинив даний громадянин?! 

Мультфільм "Donald Duck - "Der Fuehrer's Face" був знятий студією Уолта Діснея в 1943 році. Дональд Дак бачить сон,в якому він є "гвинтиком" нацистського режиму. Йому нема що їсти - шматок хліба він відрізає пилкою від дерев'яного буханця,а баночку кави він ховає в сейфі щоб влада не дізналася що він вживає заборонені іноземні продукти. До того ж він працює на військовому заводі,на нього "льється" величезний потік "Геббелівської" пропаганди,він змушений постійно вигукувати "Слава Фюреру" і т.д. Дак за малим не втрачає здоровий глузд,такий сильний вплив має пропагандистьсака машина Рейху,та врешті решт прокидається в себе вдома,і дуже радіє з того що він живе в Сполучених Штатах Америки.

Отак американська мультиплікаційна студія свого часу висміяла Третій Рейх,дуже вдало,і головне комічно передавши те,що там відбувалось. 

 

 

Чому ж в Росії заборонено цей мультфільм?!

Можливо тому що більшість росіян не бажають визнавати що у них зараз відбувається те ж саме,а завданням їхньої пропаганди є заборона всього,що може про це натякнути...

Читайте також: "Цікаві новини з Фабрики Тролів"

 

Повернутися до - Про Україну,історія

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Про Україну,історія | Переглядів: 781 | Додав: Admin | Теги: пропаганда, Donald Duck - Der Fuehrer's Face, Уолт Дісней, Walt Disney, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук