Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 19 » Авто новини - Ауді представить прототип нового Q6
20:05
Авто новини - Ауді представить прототип нового Q6

Як завжди,на автосалоні у Франкфурті нас очікує безліч новинок від майже всіх світових автоконцернів. Не винятком є й Ауді,який представить прототип нового Q6.

Ним стане експериментальна модель під назвою "e-tron Quattro",яка не буде гібридом як її відомі конкуренти - BMW X6 чи Mercedes-Benz GLE Coupe,а буде повністю електромобілем.

З великої кількості інновацій,які буде мати прототип варто виділити матричні фари головного освітлення з OLED-світлодіодів,які будуть використані також і в освітленні інтер'єру салону,цифрове та сенсорне управління всіма функціями,систему розпізнавання жестів,приголомшливі мультимедійні можливості.

Концепт буде мати три електродвигуни,один з яких буде розміщуватись на передній осі,а два інших на задній і жвивтись вони будуть від об'ємної літій-іонної батареї,яку спільно розробляли LG Chem та Samsung SDI. Також повідомляється,що без підзарядки "e-tron Quattro" зможе проїхати більш ніж 500 км,що є добрим показником.

Тож,напередодні Франкфуртського автошоу Ауді зображеннями підігріває інтригу до "e-tron Quattro",який з 2018 року ввійде в серію під назвою Q6.

TVzaCompom

Читайте також: "Мерседес бере першість в Хот-Хетчах"

 

Цікаві новини,факти – TvzaCompom

ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Авто,мото,авіа | Переглядів: 456 | Додав: Admin | Теги: Франкфуртський автосалон, Ауді, e-tron Quattro, Q6, Ауди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук