Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 7 » Мерседес бере першість в хот-хетчах
09:07
Мерседес бере першість в хот-хетчах

Продовжується боротьба за світову першість в так званому класі "Хот-Хетчів" - "прокачаних" сімейних автомобілів,попит на які значно зріс.

Найбільшою інтригою останнього часу було очікування виходу Mercedes-Benz A 45 AMG,який повинен був показати куди рухається ця лінійка автопрому.

І як годиться - Mercedes не "підкачав" - він дійсно обійшов за показниками одного з своїх головних конкурентів Audi RS 3.

 Зовнішній вигляд,в порівнянні з своїм "оригінальним" варіантом залишився майже той самий. Натомість основні зміни торкнулися 2,1 літрового дизельного двигуна,який став на 7 к.с. потужнішим і тепер загалом має 177 к.с.,двигун же модифікації А250 тепер має 218 к.с.,замість 211 к.с.,сама ж швидка модифікація - А 45 AMG отримала дволітровий турбодвигун з 381к.с.,який розганяє машину до 100 км/г за 4,2 с і при цьому витрати палива не змінилися.

Також додатково хот-хетч отримав додатковий пакет опцій,з яких варто виділити адаптовану підвіску AMG Ride Control,диференціал на передній вісі та систему Dynamic Select,яка дає можливість вибору між кількома режимами водіння.

Також ходять чутки про появу 400 сильного A 45 AMG S,але ця інформація наразі не підтверджена.

Читайте також: "Range Rover Evoque Convertible кроссовер,який руйнує уявлення про кабріолети"

TVzaCompom

Повернутися до - Авто,мото,авіа

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Авто,мото,авіа | Переглядів: 539 | Додав: Admin | Теги: Hot-Hatch, Хот-Хетч, Mercedes A 45 AMG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук