Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 6 » 4 поради,як підвищити свої доходи
18:49
4 поради,як підвищити свої доходи

 

Як часто ми помічаємо що нам не вистачає грошей?! Хтось частіше,хтось рідше,але більшості з нас відома ця проблема. Ось декілька порад,що варто зробити в своєму житті для того щоб наші кошти не тільки не були на мінімумі,а й почали впевнено зростати.

Гроші - це енергія

Все, що нас оточує - це енергія. Навіть стіни, меблі, речі - це енергія, і настільки щільна, що вона матеріалізувалася в видимі для нашого ока предмети.

Гроші - теж енергія, сильна і потужна,яка займає місце по силі після енергії любові, вона в змозі всім і всіма керувати і багато підкоряти (тому купити можна все, крім любові). Недарма без грошей може прожити хіба що дикун з первісного суспільства, а вже те, що гроші вирішують все, з цим всі знайомі на практиці.

Гроші (втім, як і ми) мають не тільки фізичне тіло, а й емоційне, і ментальне.

Фізичне тіло грошей - це паперові купюри і дріб’язок. Вони люблять, коли їх пестять і плекають, і містять в охайному вигляді в затишному красивому гаманці - їх будиночку. Ніяких кишень вони не визнають, терпіти не можуть бути м'ятими, і, не дай Бог, рваними, а коли їх перетягують гумкою - для грошей це суща смерть. Так що не дивуйтеся, якщо потім їх у вас не буде.

Завдяки своєму емоційному тілу вони відчувають наше ставлення до них. Як і все в природі, гроші приходять до тих, хто їх поважає і любить, а також знає їм ціну, ну і звичайно, завжди не проти їх перерахувати. "Гроші люблять рахунок".

А за допомогою свого ментального тіла вони знають те, що ми про них думаємо. І тут - справді тримайся! Не дай Бог, якщо у вас оселилася думка, що великі гроші - це брудно, погано або соромно ("ну, немає у чесних людей в нашій країні великих грошей!"). Тоді великі гроші обійдуть вас стороною - ви-то чесний!

Не прийдуть вони до вас і тоді, якщо вам близькі прислів'я "кожен цвіркун, знай, своє стійло", "по своєму ліжку простягай ніжки". Ці прислів'я обмежують рівень наших домагань. Нам здається, що більшого, ніж ми маємо, ми не заслуговуємо (родом-племенем не вийшли).

На жаль, коли ми собі ставимо рамки, то в цих рамках і живемо.

Найкраще думати, що гроші - це задоволення, свобода, радість, влада, спокій, стабільність, клас, кайф, що ваш рівень доходів і життя повинен підвищуватися рік від року, а самі ви - забезпечені, щасливі, і з грошима вам завжди щастить . Зрештою, ви самі господарі своєї голови, вам і вирішувати, про що думати.

Про гроші не говорять - про них все сказано

Поспостерігайте за собою, як часто і що ви говорите про гроші. Скаржитеся, що їх немає? І не буде: ви ж самі собі це навіяли. Вихваляєтеся, що виграли в лотерею 300 баксів або, що вам коханий подарував шубу за ..., або задаєтеся перед друзями-подругами своєю зарплатою, яка їм і не снилася? Терміново зупиніться!

Ніколи не варто завищувати свій заробіток або називати реальний, особливо, якщо він високий, в розмовах з іншими людьми. Тим більше не можна хвалитися своїми доходами. Тим самим, ви руйнуєте свою грошову енергію. Це Вам зовсім ні до чого?

Не випадково на Заході про заробітки своїх друзів і рідних, іноді навіть батьків або дітей, ніхто не знає. Питання "Скільки ти заробляєш?" там навіть задавати не прийнято, це вважається не ввічливим. У нас же такий інтимний, можна сказати, питання звучить суцільно й поруч. Якщо все ж вас наполегливо допитуються про це, сміливо називайте меншу суму - не промахнетеся.

 

 

Чому не зростають доходи?

Напевно, ви вже щось робили для підвищення своїх доходів. Але чому, незважаючи на здавалося б  сприятливі обставини, доходи не ростуть? Ви витратили стільки сил, енергії, а все в пусту. У чому причина того, що ваші доходи залишаються на колишньому рівні?

Справа в тому, що у кожного з нас, до речі, є якась "верхня межа" - максимальна грошова сума, яку ми можемо прийняти в своє життя, розумно її витратити, не боячись втратити.

Уявіть хоча б на хвилину, що ви виграли мільйон доларів. Куди ви його витратите? Де ви будете його зберігати? Будинки? У банку? В якому? Що будете робити, якщо у вас ці гроші вкрадуть? А що, якщо цей мільйон буде коштувати вам життя?

Ось саме такими думками ми і не впускаємо великі гроші в своє життя, так як просто внутрішньо не готові їх мати.

Буває у вас таке, що отримавши несподівано премію, ви витрачаєте її за день невідомо куди (гроші витікають як крізь пальці)? Якщо так, то це говорить лише про те, що ви не знаєте, як правильно і розумно розпорядитися цією сумою. Тому несвідомо намагаєтеся від неї позбутися.

Ви маєте рівно стільки грошей, скільки можете і готові мати. Хочете більше – повністю змінюйте своє відношення до грошей,і головне до того – для чого вони Вам потрібні,що вони для Вас означають і що Ви можете зробити з ними. Наприклад – якщо гроші потрібні лише для того щоб ввечері десь погуляти – їх і буде вистачати тільки для того!

 

Як підвищити доходи?

Гроші люблять, щоб у них був свій будиночок (гаманець). Чим кращий і гарніший будиночок, тим більше грошей там буде з'являтися. Причому, на різні цілі повинні бути різні будиночки. На поточні видатки - один будиночок, для грошей на відпустку - інший, для грошей на новий автомобіль - третій. Тоді гроші краще накопичуються (множаться), а доходи починають рости.

І ще. Станьте і собі банкіром! Тобто, займайте у себе гроші під відсотки. Якщо ви з будиночка на відпустку позичаєте гроші (не вистачило на поточні витрати, наприклад), то домовляйтеся з грошима, на який термін і під який відсоток ви берете енну суму. І вчасно віддавайте собі борги !!! Інакше гроші образяться і більше до вас не прийдуть.

Пояснюється це легко. Коли ми беремо з відкладених грошей якусь суму покупку, ми не тільки порушуємо дане собі слово (обманюємо себе) ,ми тим самим руйнуємо власну енергію грошей, утворюємо енергетичну дірку, через яку витікає наша грошова енергія. Це те ж саме, що завдати свідомо самому собі якоїсь травми,зашкодити своєму здоров’ю.

Коли ж ми займаємо у себе гроші на певний термін під відсоток (чим більше, тим, звичайно, краще, найідеальніший відсоток - 100%), ми не тільки не руйнуємо, а навпаки, зміцнюємо свою грошову енергію. Адже спостерігається явний приріст грошей !!!

Якщо ви не можете віддати собі гроші вчасно, знову домовляйтеся зі своїми грошима з цього будиночка, і, не соромлячись, як хороший банкір, підвищуйте процентну ставку. І не варто нехтувати цією порадою.

“Банкірство” - прекрасний спосіб примножити свій капітал. Яким би не був дивним для Вас цей метод – він дійсно дієвий! Він не дає нам змоги розслабитися в прагненні примножувати свої кошти і не дозволяє бездумно витратити їх.

Також частіше рахуйте свої відкладені гроші (навіть без необхідності). Не дозволяйте їх рахувати іншим людям - таким чином вони заберуть частину вашої грошової енергії. Той, хто рахує гроші (навіть чужі), заряджає (зміцнює) свою грошову енергію. Той, хто любить рахувати гроші завжди хороший банкір, принаймі для самого себе!

Якщо ви дослухаєтеся до цих порад, то ваша фінансова ситуація зміниться на краще, і ваші доходи обов’язково зростуть. 

 

Читайте також: "Правила для фрілансера початківця"

 

Повернутися до - Робота,своя справа,фінанси

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Робота,своя справа,фінанси | Переглядів: 1361 | Додав: Admin | Теги: кошти, гроші, як підвищити доходи, Доходи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук