Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 31 » Зірки,які залишилися без грошей
13:48
Зірки,які залишилися без грошей

Розкіш,слава та мільйонні гонорари - ось з чим ми асоціюємо акторів Голівуду. Але і в них не завжди все буває "безхмарним" - фінансові труднощі,і навіть бункрутство нерідкісне явище в "країні кіно".

В 2008 році,зірка бойовиків Веслі Снайпс отримав 3 роки тюремного ув'язнення,який він почав відбувати в 2010 році після численних аппеляцій його адвокатів. Актора,поміж іншим,визнали винним в спробі отримати податкову компенсацію в $7,3 млн. Таким чином Снайпсу довелося не на словах дізнатися про тюремні реалії. 

Правда,через два з лишнім роки тюремний строк йому зкоротили,замінивши його домашнім арештом.

Статки в $150 млн та статус заможного мільйонера - ще донедавна таким всі знали Ніколаса Кейджа.

 Але власна жадібність відібрала у нього майже все зароблене - через ухилення від сплати податків Ніколас заборгував державі декілька десятків мільйонів долларів,через що був змушений продавати все своє коштовне майно - вілли та будинки в Європі та США,яхти й літак. 

В решті решт,заплативши всі борги Кейдж оселився в доволі скромній зйомній квартирі.

Вілл Сміт на зорі своєї кар'єри був успішним репером. Музика приносила йому чималі гроші,але несерйозне до них відношення і витрати "на ліво й на право" залишили його з буквально декількома "баксами" в кармані. 

Лише зйомки в серіалі "Принц з Беверлі-Хіллз" врятували його фінансове становище. 

Тепер він знає ціну грошам,маючи одні з найбільших гонорарів в Голівуді.

Ліна Хіді,екранна цариця Горго з "300 спартанців" нещодавно пройшла через процес розлучення,який за її словами буквально довів її до зубожіння - всього 5 долларів залишалось на її рахунках. "Якби не допомога друзів,незрозуміло як би я виживала" - говорить Ліна.

Але після падіння завжди йде підйом - Ліна Хіді залишається затребуваною акторкою,яка постійно з'являється на екранах кінотеатрів.

Знамениту Памелу Андерсон підвела елементарна скупість - вона не виплачувала гроші будівельникам,які ремонтували і проводили реконструкцію її вілли в Малібу. Ті подали скаргу - в результаті Пем довелося продати будинок,щоб виплатити борг бувельникам,а також заплатити податки. Загальна сумма,з якою їй довелося розлучитися - $1,1млн.

Збанкрутував і брат Алека Болдуіна - Стівен,який хоч і не так часто,але теж знімається в кіно. Заборгувавши $1,19 млн іпотечних кредитів та $800 тис. податків йому довелося просити захисту від кредиторів.

Сумна історія в цьому сенсі відомого актора Брендана Фрейзера,який заявив,що після отриманої травми спини не може працювати як раніше,а тому платити аліменти на дитину,які складають фантастичну сумму - $900 тис. на рік також не в змозі.

Оголосила себе банкротом і знаменита фотомодель та акторка Кім Бесінжер. Кім не виконала умови контракту з кінокомпанією,і суд змусив її заплатити $9 млн компенсації. Згодом сумму зменшили майже вдвічі,але все одно це не врятувало її від банкрутства.

TVzaCompom

Читайте також: "Скандальна Мадонна змінюватися не збирається"

Цікаві новини,факти – TvzaCompom

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Знаменитості,мода,коштовності | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Теги: Ніколас Кейдж, гроші, голлівуд, Віл Сміт, Веслі Снайпс, актори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук