Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Зірки - доктори наук
13:12
Зірки - доктори наук

Здавалося-б,зірки,знаменитості - що спільного вони мають з наукою?! Зйомки,виступи,тренування,ось що головне в їхньому житті. 

Та не все так однозначно,і зоряні особистості не пасуть задніх навіть в науці,мало того - здобувають там найвищі,докторські ступені!

Роберт Вон

Відомий актор Роберт Вон,в 1970 році,вже знімаючись в кіно паралельно продовжував навчання в Університеті Південної Каліфорнії,де здобув ступінь доктора філософії,захистивши дисертацію за темою "Вивчення чорних списків шоу-бізнесу".

 

Шакіл О'Ніл

Професійний баскетболіст,чотириразовий Чемпіон НБА Шакіл О'Ніл свого часу кинув навчання задля професійної спортивної кар'єри. Як відомо - не дарма,навряд чи йому вдалося б досягти таких вершин в спорті розриваючись між баскетболом та наукою. Але по завершенні спортивної кар'єри,він повернувся до навчання,і в 2012 році захистив докторську дисертацію в галузі освіти в університеті Баррі у Флориді.

 

Пітер Веллер

Найвідоміший РобоКоп всіх часів і народів Пітер Веллер є не тільки відомим акторм,а ще й являється профессором Сиракьюзького Університету,викладаючи на кафедрі літератури. Також вів серію програм "Як створювались імперії" на телеканалі History Channel.

 

 

Кен Джонг

Комічний актор Кен Джонг в житті має зовсім не комічну спеціальність - він доктор медичних наук. Деякий час навіть працював сімейним лікарем,доки його дружина - теж лікар за фахом не переконала його спробувати себе в кіно.

 

Джим Керрі

Яким чином виконавець ролі "Айс Вентури" може відноситися до науки подумаєте Ви?! А самим прямим - Джим Керрі,який в кіно є одним з найкомічніших акторів в 2014 році здобув докторську ступінь в Університеті Фейрфілду,штат Айова.

 

Антоніо Бандерас

"Латинський коханець" Антоніо Бандерас також є не тільки чудовим актором. В 2000 році він отримав докторську ступінь в коледжі Dickinson,Пенсильванія,а в 2010 році отримав почесне звання доктора від Малагського Університету,Іспанія.

 

Дольф Лундгрен

В цьому сенсі варто згадати й відомого актора Дольфа Лундгрена. Дольф,після служби в армії Швеції,вступив до Королівського технологічного інституту в Стокгольмі,де отримав звання бакалавра. Після цього,в 1982 році він вступає до Сіднейського Університету,де отримує звання магістра. В 1983 році він стає стипендіатом Массачустського технологічного інституту (МІТ),що відкривало йому шлях до звання доктора наук. Але в Бостон,де знаходиться МІТ він так і не поїхав - під час навчання в Сіднеї він підробляв вишибалою в нічному клубі. Під час свого виступу,співачка Грей Джонс,яка гастролювала в той час в Австралії була вражена міццю та фізичними даними одного з охоронців клубу,яким виявився Лундгрен,і запросила його в команду своєї охорони. Таким чином Дольф поїхав не в Бостон,а в Нью-Йорк,де згодом між ним та його новою роботодавцею Джонс зав'язалися більш близькі відносини, а замість кар'єри науковця він обрав кар'єру кіноактора.

Читайте також: "Цікаві факти про Антоніо Бандераса"

 

Повернутися до - Знаменитості,мода,коштовності

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Знаменитості,мода,коштовності | Переглядів: 945 | Додав: Admin | Теги: доктори наук, зірки, знаменитості | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук