Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Українець виграв мільйон долларів за сім хвилин
17:38
Українець виграв мільйон долларів за сім хвилин

Нещодавно проходила цікава інтернет-акція під назвою "Команда мрії,завдяки якій українець став мільйонером.

Проводив акцію один з найбільших онлайн порталів гри в покер. Її суть полягала у виконанні учасниками нескладних завдань,на кшталт участі в турнірах спін-енд-гоу (один з різновидів швидких покерних турнірів),за що вони отримували пазли з зображенням відомих футболістів та додаткову нагороду. Такими додатковими нагородами були зокрема майже $8 тис,чи "золотий квиток" на додатковий турнір,головним призом в якому був $1 млн.

Саме цей турнір,з призом в мільйон долларів і був метою гравців з усього світу,яких зібралося більш ніж 277 тисяч. Та так званий "золотий квиток" у фінальну частину гри отримали лише 47 щасливчиків,одним з яких виявився і українець з ніком "solik 1968"

 

 

Перемігши своїх конкурентів в форматі All-In Shootout,тобто коли всі гравці автоматично йшли ва-банк,представник України вийшов в фінал,де зібравши першим пазл "Команда мрії" переміг англійця Грега "gregior",і відповідно виграв бажаний головний приз - $1 млн.

Читайте також: "В українських паспортах російську мову замінять англійською"

 

Повернутися до - Про Україну,історія

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Про Україну,історія | Переглядів: 1062 | Додав: Admin | Теги: покер, Команда мрії, новини покера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук