Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 26 » Українці беруть участь в розробці гри Far Cry Primal - хіта 2016 року
20:04
Українці беруть участь в розробці гри Far Cry Primal - хіта 2016 року

Натисніть на зображення для збільшення

Як відомо, один зі світових лідерів індустрії комп’ютерних ігор Ubisoft готує до випуску чергову частину свої гри Far Cry,яка буде носити назву Primal. Ця гра повина стати хітом року у геймерів всього світу,принаймі так вважають у компанії виробника.

Та для українців вона цікава ще й тим,що в її розробці беруть участь наші співвітчизники з регіонального відділу компанії Ubisoft - Ubisoft Kiev,, які вже вкотре примають участь в розробці кращих світових комп’ютерних ігор.

 

 

Події будуть відбуватися в кам’яному віці,який дуже вдало підходить до концепції світу Far Cry. Краса Землі тих часів в поєднанні з постійними небезпеками та боротьбою за виживання – ось головні поєднання,які наштовхнули на ідею перенесення Far Cry в доісторичні часи, зазначають представники розробника.

Реліз гри намічений на 23 лютого 2016 року,тоді вона вийде на PlayStation 4 та Xbox One. Для ПК гра стане доступною в березні.

Розробляють гру відділи компанії Ubisoft Montreal, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai та власне Ubisoft Kiev, і дуже приємно що українці перебувають в лідерах ігрової комп’ютерної індустрії.  

Читайте також: "Еволюція Mortal Kombat - XL"

 

 

Повернутися до - Комп'ютери,мобільні пристрої

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Комп'ютери,мобільні пристрої | Переглядів: 926 | Додав: Admin | Теги: компьютерные игры, Far Cry Primal, комп'ютерні ігри, Far Cry | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук