Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 15 » UFC 193: Холлі Холм нокаутувала Ронду Роузі
13:31
UFC 193: Холлі Холм нокаутувала Ронду Роузі

Сенсацією завершилося бійцівське шоу UFC 193 - Холлі Холм несподівано для багатьох вболівальників нокаутувала Ронду Роузі,яка довгий час здавалася просто непереможною.

Ронда Роузі,знана у світі не тільки спортсменка,а й акторка та непересічна особистість. Колишня олімпійська Чемпіонка встигла заробити собі скандальну славу,деякий час вживаючи алкоголь та наркотики,але попри все зуміла досягти високих вершин в змішаних єдиноборствах,отримавши 12 перемог поспіль без єдиної поразки.

Ронда Роузі на презентації бойовика "Нестримні 3"

 У фільмі "Форсаж 7"

Та Ронда вражає своїх фанатів не стільки кількістю перемог,як якістю їх проведення. Простіше - вона просто "ламає",вірніше - ламала до сьгоднішнього дня своїх суперниць в ринзі,не залишаючи їм найменших шансів. Вже напівжартома навіть лунали пропозиції перевести її в найлегший чоловічий дивізіон UFC,щоб хоч хтось зміг скласти їй гідну конкуренцію.

І от на "горизонті" можливих суперниць Роузі з'явилася Холлі Холм. Боєць з більш виразною ударною технікою за кількістю перемог не далеко відстала від Ронди - 9 перемог без жодної поразки давали надію на гідний супротив діючій чемпіонці. Та все ж варто відзначити що сподівань на перемогу Холлі,та ще й таку ефектну було небагато.

Те,що сталося сьогодні в ринзі Etihad Stadium,що в Австралійському Мельбурні - шокувало весь світ змішаних єдиноборств. Тренери Холм розробили дуже вдалий план на поєдинок,який вона повністю виконала,що в результаті призвело до першої поразки Ронди Роузі в кар'єрі UFC,та появі нової Чемпіонки в найлегшій ваговій категорії цеї організації.

Читайте також: "Цікаві факти про Антоніо Бандераса"

TVzaCompom

Повернутися до - Спорт,фітнес,як скинути вагу

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Спорт,фітнес,скинути вагу | Переглядів: 519 | Додав: Admin | Теги: Ронда Роузі, Holly Holm, Ронда Роузи, Ronda Rousey, Холлі Холм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук