Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 6 » ТОП-5 зброї НАТО в найближчому майбутньому
12:51
ТОП-5 зброї НАТО в найближчому майбутньому

Що таке НАТО? Звичайно, різні люди відносяться до цього альянсу по різному. Але, мабуть головним висновком, який можна зробити про це військове утворення – це наявність у нього найсучаснішого, найтехнологічнішого і загалом - найкращого озброєння, яке на даний моент існує в світі! А від того звичайно і найвищий рівень безпеки країн,які входять до альянсу.

Нещодавно видання The National Interest склало перелік головних, передових видів озброєнь, які НАТО має в своєму розпорядження зараз, та планує збільшити їхню кількість і потужність найближчим часом.

1. Ударний винищувач «F-35».

Хоча видання визнає, що «відставання від графіка в створенні F-35 компанією Lockheed становить кілька років, варто відзначити, що F-35 має суттєві переваги над передовими винищувачами інших країн світу, до яких відносяться малопомітність та система датчиків, що дозволяють йому наносити удари по районам, будучи недосяжним для звичайних винищувачів».

Ударний винищувач "F-35"

 

2. Підводні човни типу «Вірджинія».

Міністр оборони США Ештон Картер 2 лютого озвучив плани про те, що оборонний бюджет передбачає в найближчі шість років $48,1 млрд на обслуговування і закупівлю даного виду озброєнь.

«Як повідомляється,в найближчі п'ять років буде не тільки закуплено дев’ять найсучасніших підводних човнів типу "Вірджинія", але паралельно буде оснащено діючі субмарини модулями різного бойового призначення. Таким чином, ударний потенціал кожного підводного човна буде збільшено з 12 до 40 ракет "Томагавк"», - повідомляється в статті.

3. Ударний бомбардувальник «LRS-B».

Програма LRS-B, яка в даний момент знаходиться в стадії розробки, є цілком таємною, але відомі загальні технічні вимоги, що пред'являються до розробників - це «здатність долати саму щільну систему протиповітряної оборони».

Ударний бомбардувальник "LRS-B"

 

4. Танк «Леопард 2А7».

Планується, що німецький танк «Леопард 2А7» буде складати основу бундесверу та армій інших країн НАТО. Вважається, що його вдосконалена, довша гармата L55 має набагато кращі характеристики для боротьби з важкоброньованими танками.

Танк "Leopard 2A7"

 

5. Ударний гелікоптер «АН-64 Apache».

Гелікоптер «АН-64 Apache» компанії Boeing почав надходити на озброєння ще в 1986 році. «З тих пір "Апач" пережив безліч модернізацій, отримуючи все більш досконалу зброю та прилади виявлення», - зазначає видання.

Ударний гелікоптер "AH-64 Apache"

 

Читайте також: "3 способи вирішення проблеми"

 

Повернутися до - Люди,суспільство

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Люди,суспільство,події в світі | Переглядів: 998 | Додав: Admin | Теги: f-35, LRS-B, Леопард 2А7, зброя, Nato, оружие, АН-64 Apache, НАТО, USS Virginia, Leopard_2A7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук