Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 31 » "Секретні матеріали" - перший тизер нового сезону
21:41
"Секретні матеріали" - перший тизер нового сезону

Телекомпанія FOX опублікувала перший тизер нового сезону "Секретних матеріалів".

В короткому ролику можна побачити агентів ФБР Фокса Малдера та Дану Скаллі,яких як і раніше грають відповідно Девід Духовни та Джилліан Андерсон, частину найвірогідніше впавшого літака,чи іншого літального апарату,групу пошуковців,чиєсь тіло,на якому проводяться досліди - загалом все,що колись так зачаровувало прихильників сералу. 

Цікавий момент з плакатом "Я хочу вірити" і зображеним на ньому НЛО. Плакат лежить на полу,на нього наступають,неначе у відділі настали не добрі часи... Чи так це - зможемо скоро пересвідчитись.

Прем'єра намічена на 24 січня 2016 року. Новий сезон буде складатися з шести епізодів,і окрім Малдера та Скаллі очікується поява і інших персонажів,які були присутні в попередніх сезонах.

Нагадаємо,до цього моменту було знято 9 сезонів "Секретних матеріалів". Канал FOX показував їх з 1993 року по 2002 рік. Також було знято два повнометражних фільми - у 1998 році "Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє",а в 2008 році - "Секретні матеріали: Хочу вірити".

Також нещодавно телекомпанія FOX,в рамках проекту "201 день",що становило кількість днів до старту нового сезону і загальна кількість відзнятих епізодів закликала переглянути всі попередні серії і таким чином згадати як розгорталися події у відділі ФБР з паранормальних явищ.

TVzaCompom

 

Повернутися до "Телебачення,кіно"

Повернутися до "Цікавих новин"

 

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 572 | Додав: Admin | Теги: Секретні матеріали, Новости кино, fox, Секретные материалы, The X-Files, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук