Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 10 » Range Rover Evoque Convertible - кроссовер,який руйнує уявлення про кабріолети
13:05
Range Rover Evoque Convertible - кроссовер,який руйнує уявлення про кабріолети

Нарешті - Land Rover оприлюднив фото нового Evoque Convertible,продажі якого розпочнуться навесні 2016 року.

Evoque є доволі популярною моделлю,і рішення зробити на його основі кабріолет було приголомшливим. Та керівництво Land Rover довгий час не показувало яким же буде новинка,тому ореол таємничності постійно супроводжував розробку моделі. Натомість постійно просувалася теза про те,що це буде "Перший в світі кроссовер-кабріолет преміум-класу".

 

 

Всього за 21 секунду,агресивно-спортивна,дводверна машина перетвориться в елегантний,але такий же спортивний кабріолет. Саме стільки часу потрібно щоб підняти матерчатий дах,при тому опускається він всього за 18 секунд. 

Виробник зауважує,що дах кроссовера є самим довгим та широким серед всіх конкурентів з матерчатими дахами. Також увага акцентується на системі безпеки Roll-Over Protection,яка при перекиданні автомобіля за 90 мс виставить дві металічні рейки для захисту пасажирів.

Компактний та елегантний автомобіль розрахований на чотирьох людей. Він буде оснащуватися чотирициліндровими бензиновими та дизельними двигунами потужністю до 240 к/с,з 9-ступінчатою автоматичною коробкою передач. 

Багажне відділення буде мати об'єм майже 250 літрів,а салон Evoque Convertible отримає надновий мультимедійний комплекс InControl Touch Pro з сенсорним дисплеєм на 10,2 дюйма,дуже якісною акустичною системою,3G звязком,навігацією та можливістю підключення мобільних гаджетів.

Читайте також: "Новинка від Ferrari - родстер 488 Spider"

Повернутися до - Авто,мото,авіа

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Авто,мото,авіа | Переглядів: 543 | Додав: Admin | Теги: Range Rover Evoque Convertible, авто новини кросовер, кабріолет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук