Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 9 » Перші признаки того,що чоловік вас обманює
10:41
Перші признаки того,що чоловік вас обманює

Ваш чоловік говорить що на роботі,а насправді сидить з друзями за келихом пива,обіцяє що знайде підробіток,а сам пролежав цілий день на дивані - і ви вкотре помічаєте,що він вас обманює.

Чому?! Причин може бути багато.

Та як зауважують психологи,чоловіки обманюють в декількох випадках: коли вони не мають ніякого бажання робити те,що обіцяли,і коли побоюються реакції дружини на правду. Тож,якщо ви не вперше спіймали свого чоловіка на брехні,подумайте,чи все добре у ваших стосунках.

Признаків того,що чоловік говорить вам неправду може бути багато,ось деякі з них:

  • Переводить теми - щойно ви починаєте уточнювати деталі-як же він сьогодні шукав роботу,він змінює тему розмови. Починає розповідати подробиці фільму,який вчора додивився коли ви заснули,цікавиться планами на вихідні тощо. Все просто - він ще не вигадав детальний план брехні,тому уникає відповідей,щоб ви не спіймали його на якійсь неточності.
  • Зменшує важливість - ви вирішили поцікавитись,що так довго він доробляв на роботі,а у відповідь чуєте коротку відмовку,що мовляв там нічого для тебе цікавого,звичайна рутина про яку і розповісти немає чого. Зрозуміло-розповісти дійсно немає чого,а вигадувати на ходу він не ризикує.
  • Ігнорує питання - "Любий,а чи дзвонив ти в газову службу?" - питаєте ви,а він робить вигляд,що не чує вас. Ви питаєте вдруге,голосніше,і тільки з третього разу він відповідає - "Ой,так,дзвонив,але не додзвонився..."
  • Вдає образу - ви цікавитесь,чи подивився він до зламаної дверної ручки,а у відповідь отримуєте образу - "Невже ти вважаєш що я міг про це забути?!",або - "Ти що вважаєш мене безвідповідальним".
  • Поява агресії - у відповідь на ваше питання він починає зриватися - "Чому ти до мене причепилася? Не бачиш - я зайнятий,а ти дієш мені на нерви!" А потім йде ціла сповідь про те,що в нього зламався двигун,і тому він не зміг заїхати до мами.

 

 

Що ж робити,якщо чоловік вас обманює?

По-перше,потрібно почати з себе. Можливо,саме ви щось робите не так,можливо ваша поведінка схожа на поведінку "суворої матусі" - сварите,повчаєте й постійно дорікаєте. І це аж ніяк не поведінка друга й партнера. 

Як спробувати виправити ситуацію:

  • Почніть йому довіряти - не перевіряйте та не уточнюйте його слова,просто припустіть,що він сказав правду,адже довіра це головне,на чому повинні будуватися стосунки. Згадайте - з вами теж бувало так,що хтось вважав що ви не щирі,в той час коли ви говорили лише правду.
  • Припиніть влаштовувати щоденні допити - адже ваш чоловік доросла людина,і несе повну відповідальність за свої вчинки. Не заключив договір з газовою компанією-значить заплатить штраф. Так,постраждає сімейний бюджет,але після цього чоловік буде уважно слідкувати за всіма документами. 
  • Не сфокусовуйтесь на його брехні - адже не всякий обман однозначне зло. Можливо,він не розкриває всіх подробиць,бо готує для вас сюрприз,або не хоче щоб ви хвилювались. В решті решт задайте собі питання - "Мені потрібно це?",або "Чи я хочу це знати?" Якщо ні,довіртеся своєму чоловікові,зберігши і його нерви,і свої.

 Читайте також: "Чого не варто робити у відносинах з чоловіком"

TVzaCompom

Повернутися до - Сім'я,Він & Вона

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Сім'я,Він & Вона | Переглядів: 1833 | Додав: Admin | Теги: сім'я, обман, відносини в сім'ї, чоловік, жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук