Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Останні прем'єри 2015 року
11:49
Останні прем'єри 2015 року

Трохи більше місяця залишилося до Нового Року. До вашої уваги анонс найгучніших прем'єр,які чекають нас  в останній місяць року,що минає. 

В останні дні листопада сартували покази фільму "Віктор Франкенштейн" ,який розповість втілену по новому історію Франкенштейна,та анімаційну стрічку "Маленький принц" - історію про дорослішання та дружбу.

"Маленький принц". Трейлер

 

3 грудня кінотеатри України почнуть покази двох очікуваних стрічок - "Міст шпигунів" - історію американського адвоката,який по завданню ЦРУ повинен врятувати затриманого в СРСР пілота,та "У серці моря" - стрічка,що розповідає трагічну історію китобійного судна "Ессекс",який був атакований і потоплений величезним китом. Фільм знято за реальними подіями,які були описані у романі "Мобі Дік,або Білий кит". Та як запевняють творці фільму,"Мобі Дік" - то лише частина реальної історії,і стрічка покаже що сталося з головними героями далі.

"У серці моря". Трейлер

Читайте також: "The X-Files - директор Скіннер та "курець" повертаються"

17 грудня в Україні відбудеться довгоочікувана прем'єра нового - сьомого за рахунком епізоду "Зоряних воєн" під назвою "Пробудження сили". "Зло ніколи не помирає - воно еволюціонує",говориться в постері до фільму. Що це означає - тримається в таємниці. Залишається тільки дочекатися дня прем'єри!

"Зоряні війни: Пробудження сили". Трейлер

І аж три цікаві прем'єри чекають нас в останній день року - 31 грудня стартують покази комедії "Страшилки",мультиплікаційної стрічки "Добрий динозавр" та триллера "На гребені хвилі".

"Страшилки" - комедійне фентезі,де монстри з уяви письменника потраплять в реальність,і головним героям доведеться всіма можливими та неможливими засобами боротися з ними.

Студія Pixar знову порадує нашу найменшу аудиторію - мультфільм "Добрий динозавр" повинен стати чудовим новорічним подарунком для дітлахів.

"На гребені хвилі" - також довгоочікуваний рімейк однойменного фільму,в якому агент ФБР проникає в банду грабіжників,палких прихильників екстремальних видів спорту. У фільмі 1991 року головні ролі зіграли Кіану Рівз та Патрік Свейзі,а в новій екранізації їх змінять Люк Брейсі та Едгар Рамірес відповідно.

 

 

"Добрий динозавр". Трейлер

"На гребні хвилі". Трейлер

Читайте також: "Бетмен проти Супермена-бюджет досяг $400 млн"

Повернутися до - Телебачення,кіно,музика

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 587 | Додав: Admin | Теги: У серці моря, Добрий динозавр, Кіно, Прем'єри 2015, На гребні хвилі, Зоряні війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук