Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 3 » Оголошено про три наступні частини "Трансформерів"
12:12
Оголошено про три наступні частини "Трансформерів"

В 2015 році компанія Paramount Pictures створила такий собі «штаб» по роботі і розвитку кіновсесвіту «Трансформерів». Найближчими осяжними результатами роботи даного штабу повинні стати спін-оффи франшизи та приквел, події в якому повинні розгортатися на планеті Кібертрон. Загалом життя популярної саги розплановано на більш ніж десятиліття.

І ось нарешті стали відомі дати прем’єр наступних трьох частин фільму. Так, «Трансформери 5» вийдуть в прокат 23 липня 2017 року,»Трансформери 6» - 8 червня 2018 року а «Трансформери 7» - 28 червня 2019 року.

 

 

Наразі найбільше інформації є про 5 частину, знімати яку буде знову Майкл Бей, а ценарій готують Кен Нолан, Арт Маркам та Метт Холлоуей.  Керівник «штабу» Аківа Голдсман зауважує, що сюжет як і раніше буде будуватися на співвіснуванні людей та інопланетних кібернетичних організмів – Трансформерів, і що найменше в п’ятій частині все ж таки зіграє Марк Уолберг, який зіграв одну з головних ролей в четвертій частині стрічки.

Що стосується 6 частини, то нещодавно на неї пролив світло один з кураторів розвитку франшизи Том Уорнер. За його словами, все минуле літо, група талановитих сценаристів працювала над розвитком всесвіту Трансформерів, результатом чого стає новий етап  його розвитку, і почнеться він в 2017 році з п’ятої частини фільму. Шоста ж частина стане спін-оффом, який буде присвячений Бамблбі, одному з найулюбленіших публікою роботів.

Варто відзначити, що Майкл Бей неодноразово заявляв що не буде працювати над Трансформерами далі, але як видно керівництву Paramount Pictures вдалося його переконати змінити свою думку. Та їхні мотиви зрозумілі – $1,1 млрд., зароблені з прокату «Трансформерів 4: Епоха винищення» спонукали продовжити роботу над одною з самих вдалих кіноепопей останнього часу. 

Читайте також: "Метт Деймон повертається до ролі Джейсона Борна" 

 

Повернутися до - Телебачення,кіно,музика

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 840 | Додав: Admin | Теги: Трансормеры, Transformers, Paramount Pictures, Трансформери, Mark Wahlberg, Марк Уолберг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук