Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 31 » Новини кіно - Дарт Вейдер повертається
20:46
Новини кіно - Дарт Вейдер повертається

До мережі потрапила інформація,яка неабияк порадує прихильників "Зоряних воєн",а надто головного антигероя саги - Дарта Вейдера,який з'явиться у фільмі "Зоряні війни. Вигнанець".

Повідомляється,що найвірогідніше він буде з'являтися героям фільму у вигляді притаманних "Зоряним війнам" голограм і не буде грати роль одного з головних персонажів,але його присутність,його вплив на події будуть відчуватися постійно.

Сюжет фільму буде побудований навколо повстанців,які вирішили викрасти плани першої Зірки Смерті. Зйомки стартують влітку 2015 року,і проводитись вони будуть за допомогою нових широкоформатних камер  Arri Alexa 65 з розширенням 6К.

Варто додати,що режисер картини Гарет Едвардс розкрив декілька секретів,зокрема він сказав що у фільмі не буде відвертих позитивних чи негативних персонажів,а жанр буде близьким до військових бойовиків. Свою участь у картині вже підтвердили Сем Клафлін,Фелісіті Джонс,Бен Мендельсон,Дієго Луна,Форест Уїтакер,Різ Ахмед та інші.

Прем'єра фільму призначена на 16 грудня 2016 року.

TVzaCompom

 

Повернутися до "Телебачення,кіно"

Повернутися до "Цікавих новин"

 

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 592 | Додав: Admin | Теги: Дарт вейдер, Звездные войны, Darth Vader, Новости кино, новини кіно, Зоряні війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук