Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 14 » Нові ідеї для BMW
18:40
Нові ідеї для BMW

Компанія-автовиробник BMW проводить неймовірно «продуману» політику в галузі концептуальних проектів. Деякий час назад, представники компанії в черговий раз провели конкурс автомобільного дизайну. Цього разу, робота проводилася зі студентами італійського інституту дизайну IED (Transportation Design des Istituto Europeo di Design). Учні останніх курсів представили BMW свої проекти на тему того, як можуть виглядати суперсучасні автомобілі вже в осяжному майбутньому.

Працювали студенти зовсім не одні. Створювати дизайнерські концепти авто їм допомагали співробітники баварського підрозділу BMW, зокрема сам шеф-дизайнер BMW Group Кріс Бенгл. Таким чином, автомобільна компанія отримала ще кілька авторських робіт в області дизайну. Втім, це далеко не єдина перевага, яку отримує концерн. Не складно здогадатися, що подібного роду конкурси дозволяють залучати майбутніх дизайнерів. Традиційно, подібні проекти проводяться на початку кожного року, а кращі студентські роботи BMW демонструє щоосені, у вересні.

 

 

На першому етапі заходу, студенти дізнаються більше про сам дизайнерський підрозділ BMW, а також знайомляться з найбільш часто використовуваними елементами. На цьому етапі керівники проекту зазвичай просять студентів підготувати ідеї про те, як будуть виглядати машини через 30 років.

На другому етапі заходу, студенти працюють вже з сформованими ідеями. Очікується, що цього року буде представлено 18 подібних робіт. Всіх студентів ділять на невеликі групи і вони створюють моделі майбутніх автомобілів в масштабі 1 до 4. Створюються також і тривимірні віртуальні моделі, за допомогою спеціального ПЗ.

Таким чином,«студентські конкурси» дозволяють BMW знаходити для своїх вже діючих дизайнерів нові, свіжі ідеї. 

Читайте також: "3 млрд Євро на розвиток для Ауді"

 

 

Повернутися до - Авто,мото,авіа

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Авто,мото,авіа | Переглядів: 742 | Додав: Admin | Теги: bmv, Concept | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук