Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 10 » Місця,які заборонені для показу в Google Maps
09:53
Місця,які заборонені для показу в Google Maps

Google Maps - мабуть зараз важко знайти людину,яка не знає про нього,а більшість з нас з цікавістю ним користується.

Розпланувати туристичний маршрут чи не заблукати в лісі,знайти свій будинок чи роздивитися таємну військову базу - все це можливо з одним з найпопулярніших сервісів від Google. Та є місця,які всезнаюча програма від нас приховує. 

Отож,до вашої уваги ТОП місць,які заборонені для показу в Google Maps.

1. Бейкер Лейк, територія інуїтів в північній Канаді

За однією з версій,затемнена зона на знімку приховує позаземні маяки інопланетян.

 

2. Військово-повітряна база "Ramstein", Німеччина

"Ramstein" є найбільшою повітряною базою ВПС США в Європі,відповідно великою є вірогідність терористичних атак на неї. Це і може бути поясненням,чому цей об'єкт вирізаний в Google Maps.

 

3. Тихоокеанський Північний Захід, США

Що ж саме ми не бачимо на цій фотографії? Це місце знаходиться недалеко від кордону штатів Вашингтон і Орегон. Ентузіасти особисто обстежили це місце і не знайшли нічого примітного, крім зловісного вигляду забору і нічим не поміченого входу.

 

4. Нафтопереробний завод Шазаломбатта, Угорщина

Один з найдивніших зразків цензури в Google Maps - це місце просто замальовано зеленим. Територія заводу видалена, будівлі стерті, і все що ви можете бачити - це звичайна трава.

 

5. Палац Хьюїс Тен, Голландія

Складно уявити, що голландська королівська сім'я може стати головною метою для божевільного терориста, проте королівський палац Хьюїс Тен сильно розмитий на Google Maps при огляді за будь-якого кута. (Проте навколишня територія і дерева при близькому збільшенні видно з кришталевою чіткістю).

 

6. Невідома зона, Росія

Ніхто не знає, що ховається в цьому регіоні. Одна з думок - що там знаходиться «радіолокаційна станція або система перехоплення ракет», а деякі стверджують, що знімок навколишнього зони вставлений з іншого регіону Росії.

 

7. Нафтова корпорація Mobil, Буффало, Нью-Йорк, США

Дехто критикує компанію Mobil з Буффало за розмиття знімків її підприємств, кажучи, що нафтові корпорації не сильно цікаві для терористів. З іншого боку, ми не знаємо, що думають самі терористи.

 

8. Північна Корея

Про цю країну, що входить в передбачувану «Вісь зла», чули всі, але мало хто відвідував її. Ви також не побачите її на Google Maps, оскільки вся країна існує на знімках, але без дорожніх маркерів, назв вулиць або будь-яких інших деталей.

 

9. Авіабаза на Реймсі, Франція

Реальні причини, з яких ця військово-повітряна база заблокована в Google Maps, невідомі.

 

10. Електростанція Індіан Пойнт, Нью-Йорк, США

Багато членів уряду Сполучених штатів закликали до зупинки електростанції Індіан Пойнт. Крім екологічних міркувань, на думку експертів в галузі енергетики, електростанція недостатньо міцна  щоб витримати землетрус, подібний тому, який пошкодив електростанції в Японії.

 

11. Авіабаза Волкель, Голландія

WikiLeaks опублікувала дипломатичну переписку, яка підтверджує присутність ядерних боєголовок на території цієї бази. Тому її знімок є розмитим. Хоча варто зауважити,що зроблено це досить неестетично. 

 

 

12. HAARP, Гакона, Аляска, США

HAARP (Програма досліджень високочастотних північних сяйв) - це одна з найбільш суперечливих операцій, які в даний час проводяться в Сполучених Штатах. Гакона, місце досліджень, де проводяться експерименти з іоносферою. Деякі активісти вважають це причиною багатьох бід - від повеней до землетрусів, проте фактів,які вказували б на це вкрай мало.

 

13. Гоночна траса Мазда Лагуна Сека, Салінас, Каліфорнія, США

Це один з найдивніших прикладів цензури в Google Maps: гоночний трек Лагуна Сека в Салінасі, Каліфорнія. Найдивніше в цьому саме те,що гоночний трек є абсолютно безпечним та незасекреченим місцем. Та можливо,технологічне шпигунство змушує власників треку вдатися до таких кроків?!

 

14. Вавілон, Ірак

Місто Вавілон на знімках доволі розмите,при тому що навколишні території видно дуже добре. Можна посперечатися, що це якось пов'язано з тамтешніми повстанцями ...

 

15. Національний парк Тантауко, Чилі

Зовсім незрозуміло, чому цей заповідник вимираючих видів повністю вирізаний з Google Maps? 

 

16. «Холм», виправний заклад в Ельмірі, США

Це в'язниця вищого рівня надійності в штаті Нью-Йорк. Після бунтів у в'язниці Аттіка, декількох повстань і масових втеч з тюрем по всьому світу, уряди країн дійсно мають підстави турбуватися про можливість втеч за допомогою гелікоптерів.

 

17. Будинок Олексія Міллера, Росія

Згідно Wikipedia, в цьому місці розташовується «приватний палац виконавчого директора ВАТ Газпром Олексія Міллера». Але чому ж Міллер ховає свій будинок? Мабуть є що приховувати від людей,особливо те,що нажито "чесною,непосильною працею"... 

 

18. Острови Фаро, Данія

За одною з версій, в цій зоні знаходяться якісь таємні військові об'єкти.

 

19. Штаб-квартира НАТО, Португалія

Здавалося б – звичайний знімок,нічого замальованого чи заретушованого в ньому немає. Але,не все так просто. На ньому,дуже майстерно накладено іншу ділянку земної поверхні,щоб приховати те,що є насправді. Звичайно,штаб-квартира НАТО є надтаємним об’єктом,який навряд чи покажуть.

 

20. Ядерна станція Сібрук, Нью-Гемпшир

Вважається, що в цій північно-східній частині Сполучених Штатів знаходиться атомна електростанція Сібрук.

 

21. Ракетна шахта, Іспанія

За свідченням одного дослідника, «На цьому місці знаходиться маленька будівля з чимось схожим на ракетну шахту посередині. Що дивує - ця зона не заблокована в Yahoo! Maps, проте її зображення немає Google Maps».

 

22. Атомна зона, Франція

Немає однозначної впевненості, що означає «The Marcoule site of the Commissariat l'Energie Atomique», але є підозра, що слово «Energie Atomique» тут є ключовим.

Читайте також: "Чому прискорився час?"

 

 

Земля,космос,наука,таємне та непізнане

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Земля,космос,наука,таємне та непізнане | Переглядів: 1775 | Додав: Admin | Теги: Заборонені зображення, фото, Заборонені місця, Google Maps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук