Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 26 » Металічні вхідні двері - як вибрати?
18:17
Металічні вхідні двері - як вибрати?

До дизайну в останні десятиліття пред'являються підвищені вимоги. І чим розкішніше виглядає та чи інша річ, тим краще вона в очах покупця. Чи стосується це вхідних дверей? І чи варто орієнтуватися на їх зовнішній вигляд перед покупкою?

Та перш ніж розібратися в цьому питанні,потрібно з’ясувати основні функції вхідних дверей.

Ключові функції вхідних дверей:

  1. Захист від зловмисників;
  2. Захист від холоду і шуму.

На питання: навіщо потрібні вхідні двері, багато хто просто не дасть відповіді. Це занадто просте питання, яке її не потребує. Як же можна жити без дверей і хоча б мінімального захисту від ... від чого? Від зловмисників? Просто від злодіїв або грабіжників або від того, хто куди небезпечніший? Можливо, від тих, хто загрожує вашому життю?

Від відповідей на це питання залежить вибір на користь тих чи інших дверей. І саме це, крім тепло- і звукоізоляції, є головним чинником.

Чи всі двері здатні забезпечити належний рівень захисту?

Звичайно ж, не всі. Навіть металеві двері далеко не завжди можуть захистити вашу квартиру та майно. Чим більший ризик, чим більша ступінь небезпеки, тим вищим повинен бути ваш захист. Врахуйте це, обираючи конкретну модель. До речі, крім стандартних існують моделі підвищеного класу взломостойкості і пожежобезпеки.

Що дає вам обробка?

Зовнішній вигляд дверей грає три ролі:

  1. показує ваш статус;
  2. прикрашає собою квартиру / під'їзд / будинок;
  3. відлякує або, навпаки, притягує зловмисників.

 

 

Розглянемо ці ролі окремо.

"Показати статус" можна різними способами. Комусь достатньо дорогих годинників на руці, комусь - квартири в елітному ЖК, хтось хоче оточити себе дорогими і розкішними речами до останньої дрібниці. Якщо ви - з третього розряду, сенсу щось говорити, немає: ви напевно впевнені, що вам просто необхідна не просто дорогі, а красиві двері з обробкою з натурального дерева. У такому випадку вам залишається тільки подбати про те, як захистити свій будинок або квартиру додатково - за допомогою охоронних систем і самої охорони.

"Прикрашати будинок" вхідними дверима необов'язково. Враховуючи звичку залишати другі, додаткові двері, на інтер'єр вашої квартири вхідні не зроблять ніякого впливу. Прикрашати під'їзд теж нерозумно, враховуючи його обробку. Єдине, коли це виправдано - наявність власного будинку. Нарешті, третя роль - найважливіша. Погляньте на свої двері і скажіть чесно: відлякують вони зловмисників, притягують чи залишаються непоміченими? Складно "виписати" універсальний рецепт в такому питанні: і розкішна ексклюзивна модель, і громіздка конструкція 5 класу взломостійкості в рівній мірі можуть як привабити, так і відштовхнути зловмисників. Все залежить від ступені готовності конкретної людини. Можливо, кращим рішенням в цьому випадку буде покупка дверей з високим класом захисту і стандартною обробкою. Уміло "замаскувавши" таку конструкцію, ви зможете знизити ризик.

Порошкове напилення, шпон деревини, вставки ... що краще?

Відповідь одна: вибирати тільки вам і тільки вам орієнтуватися на особливості тієї чи іншої обробки. Але врахуйте, що порошкове напилення є одним з найбільш довговічних і міцних видів покриттів, а шпон деревини, незважаючи на красу, може прослужити зовсім недовго без належного догляду.

Вибір на користь певних дверей варто робити, орієнтуючись на зовнішній вигляд лише частково. Куди більше уваги необхідно приділити ступеням захисту і якості конструкції. Безумовно, краще витратитися на якісні двері.

Читайте також: "5 порад для створення гармонійного простору в оселі"

 

 

Повернутися до - Житло,все для дому

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Житло,все для дому | Переглядів: 676 | Додав: Admin | Теги: Металічні двері, металическая дверь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук