Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » "Марсіанин" та "Пен: Подорож до Небувалії" - рецензії від TVzaCompom
10:52
"Марсіанин" та "Пен: Подорож до Небувалії" - рецензії від TVzaCompom

"МАРСІАНИН". Жанр фільму звичайно не новий в сучасному кіно. Варто згадати "Місію на Марс" 2000-го року,чи зовсім недавній "Інтерстеллар" і паралелі між тематиками фільмів тісно переплітаються.

Але тим більше хочеться відзначити і всю знімальну групу,і звичайно чудовий набір акторів за те,що добре змогли втілити нову історію в космічній тематиці.

Фільм без особливих спецефектів,але він  "тримає" - постійно задаєшся питанням а що буде далі. І коли здавалося б все йде гладко з'являються несподіванки,які перевертають ситуацію "з ніг на голову". Те ж саме з кінцівкою фільму - до останнього моменту не було зрозуміло чим же все закінчиться...

Але не можна сказати що фільм тільки про космос. Фільм також про те як вести себе в критичних,і здавалося б безвихідних ситуаціях.

Тож,якщо вам подобається космічна тематика,стрічки з цікавим,непередбачуваним сюжетом або ви просто прихильник Мета Деймона - цей фільм однозначно для вас.

 "ПЕН: ПОДОРОЖ ДО НЕБУВАЛІЇ". Історія про Пітера Пена,втілена по новому.

Пітер Пен потрапляє до Небувалії,та очолює боротьбу проти капітана "Чорної Бороди". Разом з головними героями глядачі побачать багато трюків,неймовірних краєвидів та цікавих пригод. Можливо сюжет передано не так захопливо як у нещодавно екранізованих "Малефисенти" чи "Попелюшки",але дивитися його доволі цікаво.

Окремо варто виділити гру Х'ю Джекмана,яка як завжди "на висоті".

Фільм насичений якісними спецефектами,тому буде цікавим не тільки для дітей,а й для старшого покоління.

TVzaCompom 

Читайте також: "Нові трейлери від кінокомпанії 20th Century FOX"

 

Повернутися до - Телебачення,кіно,музика

ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 520 | Додав: Admin | Теги: Марсіанин, Пен: Подорож до Небувалії, Martians, pan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук