Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 11 » Louis Vuitton випустив найдорожчу сумку в світі
11:16
Louis Vuitton випустив найдорожчу сумку в світі

Керівництво відомого «сумкового» бренду Louis Vuitton справедливо вважаючи, що розкіш і найвища якість не можуть коштувати дешево, невпинно підвищує ціни на свої вироби.

Аксесуари від Louis Vuitton славляться тим, що їх невпинно копіюють модники і модниці всього світу. Впізнаваний логотип можна зустріти на зовсім несподіваних речах. Керівництво модного Будинку, втомившись від боротьби з піратами моди, обрали новий кардинальний шлях. Щорічно ціна на випущені сумки зростає. Ще при Марку Джейкобсі початкова ціна сумки становила $20 тис. доларів. Нікола Гескьер - новообраний керівник прийняв рішення збільшити цю суму. Оновлений варіант City Steamer коштує більше $45 тис. доларів, і це найдорожча сумка в світі.

 

 

Звідки взялося подібне ціноутворення? Основа сумки - найніжніша шкіра крокодила. Аналогічний виріб зі шкіри теляти можна придбати за $3 тис. доларів. Більшість модних експертів сходяться на думці, що випустивши найдорожчу сумку у світі дирекція Louis Vuitton бажає обійти свого головного конкурента - Hermes з їх класичною моделлю Birkin. Зовні обидва вироби багато в чому схожі між собою. Гескьер не вводив нововведень і створив універсальну модель жорсткої форми. Мається на увазі, що такі моделі будуть затребувані серед бізнес-леді, а не орієнтовані на юних модниць.

Читайте також: "Зірки - доктори наук"

 

 

Повернутися до - Знаменитості,мода,коштовності

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Знаменитості,мода,коштовності | Переглядів: 1751 | Додав: Admin | Теги: Louis Vuitton, найдорожча сумка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук