Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 6 » Люди "одного кола" - Джеймс Ротшильд оженився на Нікі Хілтон
17:19
Люди "одного кола" - Джеймс Ротшильд оженився на Нікі Хілтон

Не менш ніж "весілля століття" - саме так охрестили весілля Джеймса Ротшильда та Нікі Хілтон,яке відбулося 10 липня в Лондоні.

31-річні Джеймс та Нікі є спадкоємцями одних з найбагатших сімей світу. Нікі вже й сама заробляє досить чималі гроші - її власний капітал сягає $20 мільйонів,які вона заробила дизайном одягу та прикрас. Також вона,разом зі своєю відомою сестрою Періс Хілтон та двома меншими братами є спадкоємицею готельної імперії "Хілтон",якою володіє її батько Річард Хілтон. Джеймс же є членом всесвітньовідомої сім'ї Ротшильдів,статки якої за різними оцінками сягають $350 мільярдів,і на даний момент Ротшильди є найбагатшою сім'єю в світі.

Розмах весілля вражав - вінчання проходило в замку британських монархів,Кенсінгтонському палаці,зали якого було оздоблено розами кремового кольору. Наречена,в сліпучо білій весільній сукні від Valentino за $80 тисяч зачаровувала присутніх,а на її пальці яскраво сяяла каблучка з діамантом на 8 каратів за $1,6 мільйонів,яку їй подарував закоханий Джеймс в момент,коли пропонував стати його дружиною.

Молодята були разом близько чотирьох років. Для Нікі це вже другий шлюб - в 2004 році після розриву стосунків з актором Йеном Соммерхолдером вона вийшла заміж за бізнесмена Тодда Мейстера,але шлюб тривав не довго - через три місяці подружжя розлучилося.

Як зазвичай,пресу на церемонію не пустили,але декілька знімків все ж таки потрапили до мережі.

Читайте також: "Холостяк 5 - Сергій Мельник та Марина Кіщук залишилися друзями"

TVzaCompom

Повернутися до - Знаменитості,мода,коштовності

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Знаменитості,мода,коштовності | Переглядів: 534 | Додав: Admin | Теги: Джеймс Ротшильд, Paris Hilton, Періс Хілтон, Нікі Хілтон, Nicky Hilton, James Rotschild | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук