Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 13 » ЛАЗ створив футуристичний трамвай
21:22
ЛАЗ створив футуристичний трамвай

Автоконцерн ЛАЗ готує до випуску новий трамвай CTG-18 ,який стане першим трамваєм в модельному ряді львівського виробника.

Цей красень,який має справжній футуристичний зовнішній вигляд повинен стати чудовою заміною старому трамвайному парку українських міст,що дозволить надати їм більш сучасного,європейського вигляду. Створений на основі передових технологій у світі трамвайного будівництва,трамвай CTG-18 може пересуватися по місту зі швидкістю 75 км / год,яку йому забезпечують 4 тягових асинхронних двигуни,які в порівнянні з двигунами постійного струму мають менші вагу та габарити і є набагато простішими в обслуговуванні.

 

 

CTG-18 має низько підлогову конструкцію,може виготовлятися в чотирьох або двосекційному модульному варіантах та має європейські стандарти безпеки і комфорту. Також варто відзначити висувний пандус для зручнішого перевезення інвалідів,систему повернення струму в мережу при гальмуванні та можливість оснащення точкою доступу WI-FI.

Як повідомляють в компанії ЛАЗ,до 2019 року планується випуск 100 трамваїв. Також планується вихід на європейський ринок,де CTG-18 повинен скласти гідну конкуренцію європейським виробникам трамваїв.

Читайте також: "Українець виграв мільйон долларів за сім хвилин"

 

 

Повернутися до - Про Україну,історія

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Про Україну,історія | Переглядів: 1559 | Додав: Admin | Теги: LAZ, трамвай, лаз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук