Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 11 » Комп'ютерні ігри - оновлення для GTA 5
17:10
Комп'ютерні ігри - оновлення для GTA 5

Продовжує розвиватися відкритий світ GTA - 15 вересня вийде оновлення гри під назвою "Особливі події у вільному режимі".

Дане оновлення - це концептуально новий підхід до розвитку геймплея в реальному часі. Так наприклад,розробникам вдалося позбавитись від довготривалого завантаження,лоббі,меню... Тепер у геймерів є можливість постійно перебувати в грі онлайн разом з друзями,членами банди,суперниками. Це вже така собі соцмережа,де гравці без додаткових опцій зможуть проводити міні-ігри,проходити випробування.

А їх як завжди достатньо - "Цар гори","Полювання на звіра","Стрімка автоколонна","Остання межа" та інші. Подекуди такі випробування це тест на спритність та майстерність керування автомобілем. Але ви запроста можете не вступати в змагання "гарячих голів" - а поспостерігати хто першим втратить автомобіль,чи навіть більше - здоров'я. Також буде можливість влаштувати змагання між командами,і в режимі онлайн з'ясувати в якого угрупування кращі злагодженість та бойовий дух.

Оновлення буде доступне на PC,Xbox One та PlayStation 4. І на жаль воно буде не доступне для PlayStation 3 та Xbox 360 - компанія Rockstar Games більш не випускає оновлення для даних консолей.

TVzaCompom

 

Комп'ютери,мобільні пристрої

Цікаві новини,факти – TvzaCompom

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Комп'ютери,мобільні пристрої | Переглядів: 1229 | Додав: Admin | Теги: комп'ютерні ігри, gta 5, Особливі події у вільному режимі, gta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук