Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 31 » Якудза випускає свій журнал
20:39
Якудза випускає свій журнал

Найвідоміший і наймогутніший клан японської мафії Якудза під назвою "Ямагучі-Гумі" почав випускати свій журнал.

"Журнал Ямагучі-Гумі" не можна купити в місцях продажу преси,він сугубо внутрікорпоративне видання. Але поряд з серйозними статтями,в ньому можна прочитати і доволі ліричні та сатиричні оповідання,японські вірші "хайку",дізнатися про хоббі японських "гангстерів" та про результати риболовлі членами клану на вихідних.

Босс клану "Ямагучі-Гумі" Кенічі Шинода

Босс клану,Кенічі Шинода у привітальному слові з нагоди випуску журналу закликав своїх підлеглих суворо дотримуватися правил та давніх традицій,завдяки яким клан існує з 1915 року.

Клан "Ямагучі-Гумі" є одною з найчисельніших та наймогутніших злочинних організацій в світі. За різними оцінками,кількість членів складає майже 200 тисяч осіб. Вимагання,торгівля зброєю,наркотиками,азартні ігри,секс-індустрія та багато іншого дають клану мільярдни долларів прибутку на рік.

Поліція Японії прикладає надзусилля щоб побороти організовану злочинність - для Якудзи закрили можливість відкривати рахунки в банках,вкладати гроші в будівництво тощо. І хоча це пирносить деякі результати,до повного знищення бандитських угрупувань ще далеко. 

Читайте також: "Світовий банк шукає нові ідеї для оцінювання рівня бідності"

TVzaCompom

Повернутися до - Люди,суспільство

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Люди,суспільство,події в світі | Переглядів: 557 | Додав: Admin | Теги: Ямагучі-Гумі, якудза, Японія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук