Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 15 » iPhone 7 не буде боятися води
11:38
iPhone 7 не буде боятися води

Як ми вже писали раніше,очікується,що iPhone нового покоління буде найтоншим гаджетом з усіх попередніх моделей. Але чим далі,тим більше подробиць з’являється про чергове дітище Apple.

Так,за останніми даними iPhone 7 отримає водонепроникний корпус і приховані антени. Як повідомляють деякі джерела,компанія Catcher Technologies, що поставляє корпуси для мобільних пристроїв Apple, буде використовувати новий матеріал для нових iPhone 7. Завдяки йому телефони будуть захищені від попадання вологи у внутрішню частину.

Крім того, нововведення дозволить відмовитися від смужок на задній стороні корпусу, які в нинішніх «яблучних» трубках відіграють роль антен. Швидше за все, Apple вмонтує їх в сам корпус.

У дослідницькій фірмі, на яку посилається джерело, впевнені, що Catcher збереже статус найбільшого постачальника корпусів для Apple з часткою замовлень від 30% до 35%.

 

 

Варто відзначити, що iPhone 6s і 6s Plus вже стали більше водостійкими в порівнянні з попередниками за рахунок використання додаткових прокладок і різних силіконових ущільнень. Перехід на повністю вологозахищений корпус може зажадати кардинальну реконструкцію смартфона, оскільки доведеться допрацювати роз'єми, кнопки та інші елементи. І саме стосовно цього нещодавно теж з’явилася цікава інформація. За деякими даними, iPhone 7 взагалі не буде мати ніяких роз’ємів. І навушники,і зарядний пристрій отримають повністю бездротові технології,що відповідно дозволить максимально захистити гаджет від попадання вологи.

Час роботи навушників буде складати майже чотири години. Також, за даними експертів, апарат буде комплектуватися 3 Гбайт оперативної пам'яті а кнопку Home замінять сенсорним аналогом.

Дебют iPhone 7 очікується наприкінці літа 2016 року,а ціна буде складати від $650 до $1050.

Читайте також: "Обираємо планшет - 7 чи 8 дюймів?"

 

 

Повернутися до - Комп'ютери,мобільні пристрої

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Комп'ютери,мобільні пристрої | Переглядів: 679 | Додав: Admin | Теги: iPhone 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук