Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Форма носа - як ключ до характеру!
18:40
Форма носа - як ключ до характеру!

Можна вірити або не вірити фізіономістам, але сам факт, що ця наука (або псевдонаука?) - Фізіогноміка існує не одне століття, дає нам підстави стверджувати що риси обличчя людини дійсно відображають її характер!

І якщо з мімічними зморшками все більш-менш ясно (у похмурої, непривітної людини куточки губ обов'язково опущені, а ось у веселої - вони підняті), то з розмірами і формою, скажімо, носа, все трохи складніше, адже риси обличчя передаються нам "у спадок" від родичів!

Спробуйте прямо зараз перевірити, чи права фізіогноміка! Дізнайтеся, чи співпадає опис характеру з формою вашого носа. Тож почнемо!

Довгий ніс

Вважається, що люди з довгим носом врівноважені, мають гарний смак, відповідальні й серйозні. А ще вони доволі сексуальні та вперті.

Короткий ніс

Ці люди відкриті, імпульсивні, оптимістичні та вміють підлаштовуватися під обставини.  Полюбляють коли їх хвалять. У близьких стосунках цінують взаємні інтереси і схвалення з боку партнера.

Вузький ніс

Він говорить про високу працездатність, вміння розподіляти свій час та цінувати час інших. У взаємовідносинах люди з таким носом як правило, прагнуть "працювати над відносинами" і зважено підходять до вибору партнера, вірні йому, віддані родині. Іноді схильні до неохайності в побуті та зовнішньому вигляді. Цінують мистецтво і часто обирають професію, в якій є можливість проявити креатив.

Прямий ніс

Вважається, що ці люди досить приземлені, цінують прості людські задоволення, а в поєднанні з блакитними очима, нерідко мають схильність до «прожектерства» - якості особистості, при якій людина схильна до захоплення нездійсненними, нереальними та безпідставними проектами.

Великий м'ясистий ніс

Вони добрі, господарські, люблять оточувати затишком свою сім'ю. Люди з таким профілем люблять подорожі і вельми темпераментні в ліжку.

Ніс з горбинкою

Власники "грецького профілю" люблять бути лідерами, у них добре виходить зав’язувати відносини, правда їх гордість і прагнення до незалежності іноді їх підводять. Вони люблять гроші і вміють їх контролювати. Іноді можуть бути занадто категоричними, особливо у ставленні до брехунів і зрадників.

Кирпатий ніс

Ці люди приємні в спілкуванні: добрі, щедрі, товариські. Однак під зовнішньою оболонкою «крихітки» часом ховаються підвищена уразливість, хворобливе самолюбство і недовірливість. Вони не люблять пліток та інтриг, мають гарний смак, віддані своїй сім'ї.

Характер і форма ніздрів

Широкі ніздрі вказують на владність і самозакоханість. Власники таких ніздрів бувають надто конфліктними, амбітними та злопам'ятними.

Маленькі ніздрі часто бувають у людей м'яких і поступливих. Часом вони не здатні відстояти власну думку через страх конфлікту. Їм свластива підвищена гидливість.

Читайте також: "3 способи вирішення проблеми"

 

Повернутися до - Люди,суспільство

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

Категорія: Люди,суспільство,події в світі | Переглядів: 1487 | Додав: Admin | Теги: характер, ніс, форма носа, нос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук