Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 14 » Football Manager 2016 - новий "гравець" серед футбольних менеджерів
17:09
Football Manager 2016 - новий "гравець" серед футбольних менеджерів

Існує велика кількість футбольних менеджерів,як онлайн так і на PC з консолями. Але безсумнівно Football Manager 2016 від Sports Interactive вартий особливої уваги.

По-перше,даний виробник комп'ютерних ігор щорічно радує своїх прихильників черговим футбольним менеджером,постійно вдосконалюючи свої дітища,прибираючи недоліки та додаючи в них щось нове й цікаве,по-друге,на даний час Football Manager є практично законодавцем моди в цьому розділі комп'ютерних ігор,і конкуренцію веде без перебільшення лише сам з собою,і по-третє,щорічно зростаюча кількість прихильників серії говорить про те,що FM є дійсним лідером серед собі подібних.

Чим же цікавий випуск 2016 року? Ті,хто давно змагаються в побудові своїх віртуальних футбольних клубів знають,що нові випуски FM не мають якихось крдинальних змін,які можуть швидше нашкодити атмосфері гри. В основному оновлення мають "шліфувальний" характер,і зазвичай покращують й без того добре втілену гру. Та FM 2016 відрізняється саме великою кількістю нововведень,які порадують як новачків,так і ветеранів гри.

По-перше,з'явилася нова опція ведення переговорів. Менеджер,тобто гравець може відразу оговорити з керівництвом клубу своє бачення гри,тактики,тренувального процесу,що згодом може зіграти як йому на руку так і проти нього. Також нова цікава опція - це можливість створити свій власний образ. Дякуючи цьому на тренерському місці ви будете бачити самого себе,який керує діями своєї команди.

Інтерфейс гри майже не змінився,за винятком одної цікавинки. У менеджера з'явилася можливість працювати з засобами масової інформації,які будуть жваво висвітлювати сенсації та скандали навколо вас та вашої команди. Надокучливі журналісти постійно будуть задавати незручні питання,але в разі,коли ви втратите роботу - саме вони не дадуть власникам клубів забути про вас,публікуючи ваші фото на шпальтах газет. Також вони можуть зірвати так ретельно підготовлений вами трансфер,"розтрубивши" про нього і давши шанс вашим конкурентам перехопити такого бажаного гравця.

Читайте також: "Оновлення для GTA 5"

Реалізму грі додають можливості більшого впливу на команду психологічними методами,а якщо простіше - добре викричавшись на команду в перерві гри,ви зможете досягти бажаного результату. 

Тактика в FM 2016 - це вже не просто 4-4-2 і хто з гравців на якій позиції,це - масштабний план на гру,який включає в себе безліч тонкощів та нюансів,які тренер має врахувати при його складанні. Особливо варто відзначити оновлений редактор стандартних положень,яких тепер можна створити велику кількість і підключити їх в грі.

І на останок відзначимо ще дві новинки в FM 2016. Перше - це онлайн режим Fantasy Draft,який дозволяє зіграти в міні онлайн-чемпіонаті,зібравши свою команду. А що може бути кращим,за можливість побачити силу своєї команди проти команди такого ж реального менеджера! І друге - це додаток Football Manager Touch,який дозволить насолоджуватися улюбленою грою на планшеті. Завданням додатка якраз є синхронізація збережених ігор на PC та планшетах,що дозволить продовжувати гру не знаходячись вдома.

Звичайно,це лише короткий опис,тому що для повного аналізу Football Manager 2016 знадобиться не одна така стаття. В повній же мірі побачити всі тонкощі гри можна лише безпосередньо ставши одним з менеджерів та спробувавши досягти високих результатів з своїм клубом.

Отож,якщо вам подобаються лаври кращих футбольних тренерів,або принаймі ви бажаєте відчути себе таким - Football Manager 2016 саме для вас!

А переглянути трансляції кращих спортивних каналів онлайн ви маєте змогу на нашому сайті.

TVzaCompom

 

Повернутися до - Комп'ютери,мобільні пристрої

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Комп'ютери,мобільні пристрої | Переглядів: 877 | Додав: Admin | Теги: комп'ютерні ігри, футбольний менеджер, Football Manager 2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук