Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 17 » DTX - новий канал від Discovery
12:49
DTX - новий канал від Discovery

Discovery Networks запускає в Україні роботу нового пізнавально-розважального телеканалу - DTX.

Насправді це не повністю новий проект,це ребрендинг колишнього каналу Discovery World,на базі якого і було створено новий канал DTX.

Канал турбо-формату,розрахований на чоловіків віком 18 - 45 років буде мати в основному автомобільну тематику. Все,у чого є двигун,автоспорт,екстремальні розваги,а також кримінальні історії,фінансові махінації - тобто те,що може бути цікаве чоловікам. Він стане чудовим доповненням в сегментах пізнавальної,спортивної та розважальної тематики.

Канал DTX буде транслювати в основному програми власного виробництва,але плануються покази програм і іншим телеканалів,а також трансляції автоперегонів,таких як Чемпіонат Європи з раллі,Чемпіонатів з шосейно-кільцевих перегонів.

 DTX має вагомий успіх в Польщі,де працює з 2013 року і до цього часу збільшив свої рейтинги на польському ринку на 50%,тому представники Discovery Networks розраховують на такий самий успіх каналу і в Україні.

Мовлення каналу DTX розпочнеться 1 вересня,і він стане восьмим каналом з "сім'ї" Discovery,які можна переглядати в Україні.

Запрошуємо переглянути канал DTX на нашому сайті.

Також ви маєте змогу переглядати на нашому сайті багато інших ТВ каналів онлайн.

TVzaCompom

 

Телебачення,кіно,музика

ТВ онлайн / TV online

Цікаві новини,факти – TvzaCompom

 

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Теги: DTX channel, DTX, канал DTX, Discovery Networks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук