Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 4 » Цікаві факти про Антоніо Бандераса
16:23
Цікаві факти про Антоніо Бандераса

"Латинський коханець" - саме такий ярлик "приклеївся" до Антоніо Бандераса,який є не тільки чудовим актором,а й продюсером,режисером,співаком та бізнесменом.

Народився Хосе Антоніо Домінгес Бандерас (таким є повне ім'я актора) 10 серпня 1960 року на півдні Іспанії. З самого малку і до вже поважного віку його супроводжували яскрава іспанська зовнішність та гарячий іспанський темперамент.

Його дебют в кіно відбувся у фільмі "Лабіринт страстей" в далекому 1982 році. І до цього часу він знявся в декількох десятках фільмів та озвучив багатьох персонажів в мультиплікаційних стрічках. 

У фільмі "Нестримні 3"

Як актор,Антоніо досі дуже затребуваний,його знімальний графік розписаний погодинно.

Та не тільки одними зйомками зайнятий Бандерас. Він серйозно займається виноробством,являючись власником акцій винного виробництва,а також випускає парфуми під своїм ім'ям.

В 1995 році на зйомках фільму "Двоє - це занадто" спалахнув роман між Бандерасом та Мелані Гріффіт. Для того щоб бути разом,їм обом довелося розлучатися - Мелані покинула свого чоловіка Дона Джонсона,а Антоніо розірвав стосунки з своєю дружиною Аною Леса,з якою прожив 7 років. Незабаром вони відгуляли весілля,а ще згодом у них народилася донька Стелла. В шлюбі з Мелані Бандерас набув репутації самого терплячого,та навіть зразкового чоловіка в Голівуді,адже йому довелося терпіти пристрасть дружини до алкоголю та наркотиків,при тому що сам Антоніо не п'є,не вживає наркотиків і навіть не палить. Тому в 2014 році пара розлучилася. Та довго нудьгувати йому не довелося - закрутивши роман з голландською банкіршою Ніколь Кемпелен,Антоніо отримав нагоду забути про роки проведені з колишньою дружиною. Та хоча нова пассія й молодша за Антоніо на 20 років,він не виглядає поряд з нею як "багатий тато",а навпаки - повний енергії та життєвих сил,що з радістю продемонстрував цього року на Каннському кінофестивалі,де пара вперше з'явилася разом на людях.

Антоніо Бандерас та Ніколь Кемпелен

Щоб описати все цікаве з життя Антоніо Бандераса знадобиться не одна стаття. Та декілька цікавих фактів про нього приводимо до вашої уваги:

  • В перекладі з іспанської прізвище Бандерас означає "стяги".
  •  Він носить звання офіцера римсько-католицького релігійного братства в Малазі,та щорічно бере участь в процесії під час Страстного тижня.
  • Має власне винне виробництво,яке випускає вина під назвою "Anta Banderas".
  • Він є заслуженим діячем парфумерної промисловості.
  • В 2010 році отримав почесне звання доктора від Малагського університету,а раніше,в 2000 році докторську ступінь в коледжі Dickinson в Пенсільванії.
  • Має великий будинок в Іспанії і є її громадянином,не дивлячись на те що вже багато років живе в США.
  • Мріє про ще одну дитину. "Можливо,Господь допоможе,і я буду нянчитись з маленьким сином,а поки потрібно серйозно виховувати доньку", - говорить Бандерас.
  • На початку своєї зоряної популярності з ним намагалася закрутити роман сама співачка Мадонна,але актор з'явився на пропозицію відвідати її номер разом з дружиною - і роман не відбувся.
  • "Старіння - це нормально", - вважає актор. "Старіння допомагає мені позбутися цього надокучливого ярлика "латинський коханець",від якого можна просто з'їхати з глузду", - додає він.

TVzaCompom

Читайте також: "Зірки,які залишилися без грошей"

 

Повернутися до - Знаменитості,мода,коштовності

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Знаменитості,мода,коштовності | Переглядів: 1266 | Додав: Admin | Теги: Антоніо Бандерас, Antonio Banderas, Антонио Бандерас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук