Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Чого не варто робити у відносинах з чоловіком
12:04
Чого не варто робити у відносинах з чоловіком

Відносини між чоловіком і жінкою - скільки про них написано,сказано,заспівано... Скільки рецептів сімейного щастя існує,невідомо,мабуть у кожного вони свої. Але все ж таки існують універсальні поради,чого не варто робити жінкам у відносинах з чоловіками,щоб не руйнувати сімейне щастя.

Не переробляйте

Ви точно знаєте,яким він може бути і що для нього буде краще. У вас навіть вже готовий план модернізації коханого чоловіка - та майте на увазі,що на вас чекає велике розчарування і ваші плани розіб'ються як об скелю. Чому? Тому що на відміну від автомобіля,для того щоб змінити людину потрібно перш за все її власне бажання та ініціатива. Тому поки ваш чоловік не звернувся до вас з питанням "Мила,як мені зкинути пару лишніх кілограмів?", не пропонуйте йому низькокалорійну дієту,бо можете наштовхнутись на "мовчазну образу". Що робити? Краще спробувати на протязі якогось часу ненав'язливо навіяти йому думку про те,що зайва вага це все ж таки погано...

Не прикидайтеся

"Я відчула оргазм,точно",з здивованою посмішкою говорите ви... Зрозуміло,вами керують добрі почуття,ви не бажаєте засмучувати свого коханого і спонукати його до переживань та невпевненості в собі. Та уникаючи одної проблеми ви створюєте іншу - як би щиро ви не виглядали,ваш обман буде помічений,і до всього додастся ще й підозра у вашій нещирості. Чи буде чоловік довіряти тому,хто його обманює,навряд чи. Що робити? Чи не краще сказати - "Коханий,сьогодні не відчула,але головне що тобі добре,а можливо наступного разу зробимо щось по іншому"...

Не плачте

Істерики,та навіть банальні жіночі сльози більшість чоловіків сприймають вкрай негативно. З одного боку сльози,гарна тактика,адже тільки ви починаєте схлипувати,чоловік не в силах бачити це говорить "добре,добре,буде по твоєму". Та в цьому криється велика небезпека - з часом чоловік звикає до ваших постійних сліз і вирішення всіх проблем за їх допомогою і починає ігнорувати їх,а то й просто не помічати. Ви опиняєтесь в глухому куті - метод вже не діє,а по іншому вирішувати проблеми ви не знаєте як. Як в цій ситуації будувати відносини далі?! Що робити? Плачте тільки тоді,коли сльози дійсно втримати неможливо. Чоловік буде бачити що сльози щирі,а це зовсім інша справа.

Не жалійте

Вам здається,що зазнавши невдачі,він несеться до вас,щоб виплеснувши всі негативні емоції заховатися біля вас від всього світу і поплакатися?! Ні в якому разі не робіть цеї розповсюдженої помилки - жалість. В момент,коли ви дістали платочок щоб втерти його сльози,у вас вмикається те саме материнське почуття,яке вашого чоловіка перетворить для вас в маленьокого хлопчика,інфантильного,сором'язливого та сльозливого,до якого звісно ніяких еротичних почуттів ви мати не можете. Так само і він до вас - не буде ж чоловік мати в еротичних фантазіях свою матір. Що робити? Співчувайте,адже співчуття це почуття рівних,заспокойте та спробуйте порадити якийсь вихід з ситуації.

Не ігноруйте

"Тю,це ж так дорого,навіщо ти потратив гроші",говорите ви,побачивши в руках чоловіка красиву бархатну коробочку... І це - одна з ваших найбільших помилок. Навіть якщо ви аж занадто заощодливі і маєте суто практичний погляд на життя,не варто так реагувати. Справа в тому,що чоловік не просто потратив гроші,він хотів порадувати вас,намагався зробити вам приємне,для нього це було важливо - а це багатого варте. Як на вашу думку,чому він порпається біля тої "старої іржавої розвалюхи",а на пропозиції продати її реагує образою і словами "Ніколи,вона для мене як член сім'ї"?! Все просто - чим більше турбуєшся про щось,тим воно стає для нас ріднішим і улюбленішим. Тому - не відмовляйтеся від подарунків,від пропозицій влаштувати пікнік на природі чи сходити в кіно,чоловік робить вам приємне,а значить кохає вас. 

TVzaCompom

Читайте також: "Люди одного кола - Джеймс Ротшильд оженився на Нікі Хілтон"

 

Повернутися до - Сім'я,Він & Вона

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Сім'я,Він & Вона | Переглядів: 490 | Додав: Admin | Теги: сім'я, Відносини, чоловік, жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук