Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 2 » "Бетмен проти Супермена" - бюджет досяг $400 млн та новий трейлер фільму
17:57
"Бетмен проти Супермена" - бюджет досяг $400 млн та новий трейлер фільму

Як стало відомо виданню Forbes,бюджет супергеройського блокбастера "Бетмен проти Супермена. На зорі справедливості" досяг $400 млн.

Ця величезна сумма розподіляється на дві частини - $250 млн вкладено в зйомки та виробництво самого фільму,і ще $150 млн витратять на рекламну кампанію.

До цього часу першість фільмів,на які було витрачено найбільше грошей тримають "Пірати Карибського моря 3: На краю світу",загальний бюджет якого склав $410 млн. Та робота над "Бетменом проти Супермена" триває,і вірогідно що бюджетні витрати ще зростуть. Таким чином стрічка може випередити "Піратів" в цьому показнику і посісти перше місце в списку найзатратніших фільмів в історії.

Читайте також: "Нові трейлери від кінокомпанії 20th Century FOX"

Варто зауважити,що Warner Bros. офіційно не озвучували бюджет фільму,але якщо експерти Forbes праві щодо його розміру,то для окупності проекту Зака Снайдера потрібно буде заробити в прокаті не менше $800 млн,а прибутковою стрічка стане тільки при досягненні відмітки в мільярд долларів.

Хоча,згадуючи надуспішних "Темного лицара" та "Людину зі сталі" студії Warner Bros.,сумнівів в успішності очного протистояння супергероїв залишається небагато.

Читайте також: "Марсіанин" та "Пен: подорож до Небувалії" - рецензії від TVzaCompom

TVaCompom

Повернутися до - Телебачення,кіно,музика

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

 

Категорія: Телебачення,кіно,музика | Переглядів: 629 | Додав: Admin | Теги: Бетмен проти Супермена, новини кіно, Batman VS Superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук