Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 12 » Барселона - володар Суперкубку УЄФА 2015
13:25
Барселона - володар Суперкубку УЄФА 2015

Барселона вп'яте заволоділа Суперкубком УЄФА - таким стало закінчення феєричного матчу,що пройшов 11 серпня в Тбілісі,на стадіоні імені Бориса Пайчадзе де бажаний трофей розігрували переможеці минулорічних  Ліги Чемпіонів Барселона,та Ліги Європи Севілья.

Неймовірний по драматиці та інтризі матч почався з надшвидкого голу Севільї на 3-й хвилині - Евер Банега неабияк порадував вболівальників своєї команди та став найшвидшим голом в історії розіграшу Суперкубку. Далі Барселона не тільки відігралася,а й вишла вперед,довівши рахунок до 4 - 1,і здавалося що матч можна закінчувати.  Свій вагомий внесок в цей результат зробив Ліонель Мессі,забивши два голи. 

Але... Севілья не була б Севільєю,якби не відігралася, тим паче що четвертий гол в ворота Барселони забив вийшовший на заміну українець Євген Коноплянка,який на 80-й хвилині замкнув простріл від Чіро Іммобіле,і тим самим довів до стану ейфорії як вболівальників Севільї,так і всю Україну,яка цього вечора вболівала за нього особисто.

Та в додатковий час,на 115 хвилині матчу Педро Родрігес все ж таки вирвав перемогу для Барселони,яка вп'яте стала володарем Суперкубку УЄФА і наздогнала Мілан в цьому показнику,а матч став найрезультативнішим матчем в історії Суперкубку.

TVzaCompom

Повернутися до “Цікавих новин,фактів”

Категорія: Спорт,фітнес,скинути вагу | Переглядів: 406 | Додав: Admin | Теги: Барселона, Суперкубок УЄФА, Севілья, Коноплянка, Мессі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук