Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Starovyna.at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 3 » 3 млрд Євро на розвиток для Ауді
20:25
3 млрд Євро на розвиток для Ауді

Audi e-tron quattro

Грандіозний скандал з приводу омани з показниками шкідливих викидів,який став сильним потрясінням для VW Group поставив під сумнів розвиток компанії в 2016 році. 

Та за останніми повідомленнями,менеджери вирішили не гальмувати розвиток інноваційних технологій своїх підрозділів,і в новому році повністю профінансувати їх найбільш перспективні напрямки.

Зокрема повідомляється,що передовий підрозділ VW Group - Audi,який і відрізняють втілення в життя найбільш перспективних та прогресивних досліджень в повному обсязі отримає фінансування на їх подальшу розробку. А це не багато не мало - 3 млрд євро.

 

 

Левова частка сумми буде витрачена як на дослідження та розробку екологічно чистих силових установок,так і на розширення модельного ряду,який допоможе збільшити продажі найближчим часом.

Загалом,до 2020 року Audi планує розширити свою лінійку до 60 автомобілів. З 2018 року планується поставити на конвеєр великий електричний кроссовер Audi e-tron quattro ,завданням якого буде потіснити на ринку електросуперкар Tesla Model X.

А вже в 2016 році на світовому ринку з'явиться новий компактний кроссовер Q2 ,який повинен стати справжнім хітом в своєму сегменті.

Audi Q2

Також досить очікуваною в цьому році є поява кроссовера Q5 ,який до всього отримає спортивну версію RS.

Audi Q5

Також повідомляється,що глава VW Group Маттіас Мюллер після екологічного скандалу зібрав нову команду топ-менеджерів,які повинні повернути концерну його репутацію та стабілізувати його хитке становище.

Допомогти в цьому VW повинні виділення європейськими банками наприкінці 2015 року кредита в більш ніж 20 млрд євро,та інвестування близько 4,4 млрд євро у виробничі потужності в Китаї,де до 2020 року планується випустити на ринок до 10 нових кроссоверів.

Читайте також: "Range Rover Evoque Convertible - кроссовер,який руйнує уявлення про кабріолети"

 

 

Повернутися до - Авто,мото,авіа

Повернутися до - Цікавих новин,фактів

Перейти до - ТВ онлайн / TV online

Категорія: Авто,мото,авіа | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Теги: q5, Q2, Ауді, e-tron Quattro, Audi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Site Translator
UA FM
Радіо України
Курс Валют
информация по изменению курса
banker.ua
Вхід на сайт
Пошук